Army of Thieves: Το πρώτο trailer για το prequel του Army of the Dead

Ύστερα από την επιβεβαίωση του Zack Snyder για το Army of the Dead 2, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την prequel ταινία Army of Thieves κατά τη διάρκεια του San Diego Comic Con, παρέχοντας νέες λεπτομέρειες για το επερχόμενο έργο.

Στην ταινία Army of Thieves ακολουθεί μία ληστεία από τον Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer), του δημοφιλούς χαρακτήρα της αρχικής ταινίας. Η ταινία βρισκόταν σε παραγωγή πολύ καιρό πριν τη δημιουργία του Army of the Dead, ωστόσο, η Netflix, o Snyder και ο Schweighöfer γνώριζαν εξαρχής ότι ο Ludwig θα αποτελέσει τον αγαπημένο χαρακτήρα των οπαδών της ταινίας.

Η Netflix δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το trailer στο YouTube, αλλά βρίσκεται στο 26:24 λεπτό στο επίσημο βίντεο του Comic-Con.

Στο trailer βλέπουμε τον Ludwig να προσλαμβάνεται από την Gwendoline, την Nathalie Emmanuel του Game of Thrones, για να σώσει την κατάσταση μετά το νέο ξέσπασμα από ζόμπι στην Αμερική.

H ταινία Army of Thieves θα κυκλοφορήσει στο Netflix αυτό το φθινόπωρο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading