Οι 3D printers φαγητού δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ο Choc Creator 2.0 προκαλεί και μόνο για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί σοκολάτα για να διευκολύνει σεφ και ζαχαροπλάστες στις δημιουργίες τους.
Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά της Choc Edge, η οποία κοστολογεί το προϊόν της αρκετά ακριβά (£1665 για όσους παραγγείλουν μέχρι τις 20 Αυγούστου και £2380 στη συνέχεια), ωστόσο, υπόσχεται μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμα (χωρίς ειδικό υγρό), μεγαλύτερη ακρίβεια (γραμμές σοκολάτας με πάχος από 0.5mm έως 1.5mm), μικρότερο όγκο (διαστάσεις 175 x 175 x 65mm) και σταθερή θερμοκρασία για τη σοκολάτα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εισαγωγή του σχεδίου γίνεται μέσω της υποδοχής USB.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
[via]