Dexter: New Blood, πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου και νέο πλήρες trailer

Τα πρώτα teasers για την επιστροφή του Dexter μας έδωσαν ορισμένα στοιχεία για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της σειράς μετά τα όσα συνέβησαν στο Miami στην τελευταία σεζόν. Με αφορμή, ωστόσο, το San Diego Comic Con, το δίκτυο Showtime προχώρησε στη δημοσίευση ενός σαφέστατα πιο ολοκληρωμένου trailer, αποκάλυψε την επίσημη ονομασία αυτής της έξτρα σεζόν και έδωσε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Το Dexter: New Blood μας μεταφέρει στο Iron Lake, μια μικρή κωμόπολη του Oregon όπου έχει καταφύγει ο Dexter στην προσπάθεια του να κρυφτεί από το παρελθόν του. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τα γεγονότα της τελευταίας σεζόν και ο Dexter Morgan είναι γνωστός πλέον ως Jimmy Lindsay, ενώ φαίνεται πως έχει στήσει μια επιχείρηση με κυνηγετικό εξοπλισμό και όπλα.

Από όσα μας δίνει το trailer καταλαβαίνουμε πως ο Dexter προσπαθεί αρκετά να ζήσει ως χαλαρός τύπος που τα πηγαίνει καλά με όλους στο Iron Lake, αλλά η πολύ κοντινή επαφή με όπλα και μαχαίρια σίγουρα του ξυπνά ένστικτα του παρελθόντος. Δεν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις για να αρχίσει και πάλι το κυνήγι, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως ο μεγάλος αντίπαλος θα είναι αυτή τη φορά ο δήμαρχος της πόλης, τον οποίο ενσαρκώνει ο Clancy Brown. Έχει επιβεβαιωθεί, επίσης, ότι στο Dexter: New Blood θα δούμε ξανά ορισμένους σημαντικούς χαρακτήρες από το παρελθόν, πιθανότατα σε flashbacks και όχι στην πραγματική ροή της υπόθεσης.

Στο cast της σειράς συμμετέχουν οι Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe), Jamie Chung (Lovecraft Country), Oscar Wahlberg (NOS4A2), Jack Alcott (The Good Lord Bird) και Michael Cyril Creighton (Spotlight).

Το Dexter: New Blood θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading