Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Το νέο trailer κρύβει (μάλλον) μια τεράστια έκπληξη

Η Marvel δημοσίευσε ένα νέο trailer για το επερχόμενο sequel του Doctor Strange στο πλαίσιο του Super Bowl, το οποίο έχει ήδη «τρελάνει» τους φίλους των ταινιών της. Ο λόγος; Σε κάποια φάση (περίπου στο 1:18) ακούγεται μια φωνή να απευθύνεται στον Doctor Strange και οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για τον Patrick Stewart, κάτι που αν ισχύει θα φέρει τον Professor X από τους X-Men στο MCU!

Στο νέο trailer του Doctor Strange in the Multiverse of Madness βλέπουμε τον πρωταγωνιστή (Benedict Cumberbatch) να παλεύει με τις συνέπειες των αποφάσεων που πήρε στο πρώτο μέρος, καθώς το multiverse είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Σκόρπιες εικόνες μας δείχνουν τον Strange με χειροπέδες, καυγά με τον Mordo, τη Wanda Maximoff και τη νέα χαρακτήρα America Chavez.

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Μαΐου 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading