Έχεις iPhone και θέλεις να συνδέσεις το Galaxy Ring; Δύσκολα...

Η Samsung έδειξε τελικά το Galaxy Ring στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2024 αυτή την εβδομάδα και, όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχει μεγάλη προσμονή. Δεδομένου ότι πρόκειται για συσκευή της Samsung, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργεί θαυμάσια με τα Galaxy smartphones, αλλά τι γίνεται με εκείνους που διαθέτουν iPhone;

Φαίνεται ότι το Galaxy Ring δεν θα προσφέρει υποστήριξη για το iPhone. Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung θα πρέπει να επιλέξετε ένα smartphone της εταιρείας ή κάποιου άλλου κατασκευαστή Android.

Ο αντιπρόεδρος της Samsung Hon Pak αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το Galaxy Ring στο MWC ότι η εταιρεία εργάζεται για να προσθέσει υποστήριξη για συσκευές Android που δεν είναι Galaxy. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την υποστήριξη του iOS, δήλωσε: "Αναγνωρίζουμε την πρόκληση iOS/Android και τελικά ελπίζουμε ότι οι συσκευές μας είναι τέτοιου διαμετρήματος που οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να αλλάξουν".

Είναι σαφές ότι η Samsung βλέπει το έξυπνο δαχτυλίδι ως μια ευκαιρία να φέρει περισσότερους χρήστες της Apple στο οικοσύστημά της. Θέλει να εκμεταλλευτεί την περιέργεια που θα υπάρχει για το Galaxy Ring για να κάνει τους χρήστες της Apple, τουλάχιστον εκείνους που δεν είναι εντελώς κλεισμένοι μέσα στον περιφραγμένο κήπο της, να δώσουν μια ευκαιρία στις συσκευές Android και Samsung. Αυτό συνέβη σε κάποιο βαθμό με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα της εταιρείας, οπότε δεν είναι κακό να δοκιμάσει το ίδιο και με το Ring.

Αποκαλύφθηκε επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης ότι το μικρότερο μέγεθος του Galaxy Ring διαθέτει μπαταρία 14mAh, ενώ το μεγαλύτερο μέγεθος διαθέτει μπαταρία 21.5mAh. Η εταιρεία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι μπορούμε να περιμένουμε διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 9 ημέρες.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η παρουσίαση του Galaxy Ring ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου μαζί με τα Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6.

[via]

Loading