Garmin Venu 3 και Venu 3S: Τα νέα smartwatches της εταιρείας

Η Garmin παρουσιάζει τα νέα smartwatch με GPS Venu 3 και Venu 3S σχεδιασμένα να υποστηρίζουν κάθε στόχο υγείας και φυσικής κατάστασης. Διαθέτοντας εκτεταμένες συμβουλές φυσικής κατάστασης, πανέμορφη οθόνη αφής AMOLED και ασυναγώνιστη αυτονομία μπαταρίας, η σειρά Venu 3 έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τους χρήστες να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας τους. Περιλαμβάνει νέες λειτουργίες για χρήστες αμαξιδίων βοηθώντας τους να μετράνε ωθήσεις, να ακολουθούν συγκεκριμένες ασκήσεις και άλλα. Μείνετε σε σύνδεση στο σπίτι ή εκτός, με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο που επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις από τον καρπό ή να απαντάτε σε γραπτά μηνύματα (όταν συνδέεται με Apple ή Android smartphone). Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη και άνετο για να το φοράτε όλη μέρα, το Venu 3 έχει μέχρι 14 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch. Και επειδή δεν θα φορτίζετε το ρολόι κάθε βράδυ, θα καταγράφει δεδομένα υγείας 24/7 και θα λαμβάνετε μία ολιστική εικόνα του στρες, των αποθεμάτων ενέργειας Body Battery και του ύπνου με εξατομικευμένη συμβουλευτική και αυτόματο εντοπισμό του σύντομου μεσημεριανού ύπνου.

Νέες λειτουργίες που θα αγαπήσετε

  • Συμβουλευτική ύπνου: Λάβετε μία βαθμολογία ύπνου και εξατομικευμένη συμβουλευτική για τον ύπνο που χρειάζεστε και παρακολουθήστε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου, τον σύντομο μεσημεριανό ύπνο και άλλες σημαντικές μετρήσεις όπως παλμικό οξύμετρο και κατάσταση μεταβλητότητας καρδιακών παλμών.

  • Πρωινή αναφορά: Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια επισκόπηση του ύπνου, της αποκατάστασης, της κατάστασης μεταβλητότητας των καρδιακών παλμών και ακόμα περισσότερα. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αναφορά για να βλέπετε περισσότερες εξατομικευμένες λεπτομέρειες.

  • Εντοπισμός μεσημεριανού ύπνου: Καταγράφει αυτόματα τον σύντομο ύπνο για να βλέπετε πώς επωφελείται το σώμα σας καθώς και τη συνιστώμενη ώρα και διάρκεια.

  • Βελτιώσεις Body Battery: Παρακολουθήστε τα αποθέματα ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημέρας και βρείτε την καλύτερη ώρα για άσκηση και ανάπαυση. Λάβετε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και συμβουλές για τον ύπνο, τις καθημερινές δραστηριότητες και την επίδραση του υψηλού στρες στα αποθέματα ενέργειας 2.

  • Λειτουργία αμαξιδίου: Καταγράψτε τις καθημερινές ωθήσεις, λάβετε ειδοποιήσεις μετατόπισης βάρους και δείτε συγκεκριμένες ασκήσεις και εφαρμογές για χρήστες αμαξιδίων. Κατά το σχεδιασμό αυτών των νέων λειτουργιών, οι αλγόριθμοί ορισμένων λειτουργιών έχουν τροποποιηθεί ώστε να παρέχουν χρήσιμα δεδομένα για τους χρήστες αμαξιδίων.

  • Όφελος άσκησης και χρόνος αποκατάστασης: Κατανοήστε καλύτερα πώς κάθε άσκηση επηρεάζει το σώμα και πόσος χρόνος χρειάζεται για αποκατάσταση μετά από κάθε αθλητική πρόκληση.

  • Ρυθμός αντιληπτής κόπωσης: Καταγράψτε πόσο δύσκολη ήταν μία άσκηση και πώς νιώσατε.

  • Διαλειμματική προπόνηση: Σχεδιάστε διαλειμματικές προπονήσεις για δραστηριότητες τρεξίματος ή ποδηλασίας απευθείας στο ρολόι.

  • Δραστηριότητα διαλογισμού: Ακολουθήστε καθοδηγούμενες ασκήσεις διαλογισμού που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το στρες, το άγχος και ακόμα περισσότερα.

  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο: Πραγματοποιήστε κλήσεις από το ρολόι (όταν είναι σε σύνδεση με συμβατό smartphone) και χρησιμοποιήστε τον voice assistant του smartphone για να απαντήσετε σε γραπτά μηνύματα και άλλα. Οι χρήστες τηλεφώνων Android μπορούν ακόμα να δουν μηνύματα με φωτογραφίες και να απαντάνε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο στο ρολόι.

  • Δύο μεγέθη γραμματοσειράς: Επιλέξτε μικρότερο ή μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς για να βλέπετε έξυπνες ειδοποιήσεις, δεδομένα άσκησης και άλλα με μεγαλύτερη ευκολία.

Για τους γκουρού του wellness

Εξοπλισμένο με εκτεταμένα δεδομένα υγείας και ευεξίας, το Venu 3 είναι έτοιμο να σας δώσει κίνητρο να συνεχίσετε δυνατά. Και με αυτονομία μπαταρίας που δεν χρειάζεται να φορτίζετε κάθε βράδυ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα υγείας 24/7. Ημέρα και νύχτα, το Venu 3 καταγράφει καρδιακή συχνότητα2, αναπνοή, παλμικό οξύμετρο, στρες και αποθέματα ενέργειας Body Battery. Στον ύπνο, το Venu 3 παρακολουθεί τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να παρέχει μία βαθύτερη κατανόηση της συνολικής υγείας και θα καταγράψει τον ύπνο παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές στα ταξίδια σας για περιορισμό του jet lag.

garmin-venu-3.jpg

Για του φανατικούς του fitness

Με περισσότερες από 30 προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές μπορείτε να καταγράψετε όλους τους τρόπους που κινήστε από περπάτημα και τρέξιμο, μέχρι κολύμβηση και ποδηλασία, με συγκεκριμένες δραστηριότητες για χρήστες αμαξιδίων και πολλά άλλα. Το Venu 3 υποστηρίζει ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για ενδυνάμωση HIIT, Pilates και γιόγκα απευθείας από το ρολόι. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους προπονήσεις με περισσότερες από 1600 ασκήσεις στην εφαρμογή Garmin Connect™ και να τις στείλουν απευθείας στο ρολόι. Για όσους προετοιμάζονται για έναν αγώνα 5K ή κάτι ακόμα μεγαλύτερο, τα δωρεάν προπονητικά προγράμματα Garmin Coach μπορούν να σας βοηθήσουν. Εκτός από το να καταγράφει καθημερινά βήματα, θερμίδες και ορόφους, το Venu 3 μετράει τα λεπτά μέτριας ή έντονης δραστηριότητας, τη μέγιστη VO2 στο τρέξιμο ή την ποδηλασία και την ποδηλατική ισχύ σε watt (όταν συνδέεται με συμβατό μετρητή ισχύος ή ποδήλατο εσωτερικού χώρου).

Για μία ζωή σε κίνηση

Μείνετε σε σύνδεση – ακόμα και όταν βρίσκεστε σε κίνηση – με τη σειρά Venu 3. Εκτός από την πραγματοποίηση κλήσεων από τον καπό, η σειρά Venu 3 εμφανίζει emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις όταν συνδέεται με ένα συμβατό smartphone. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού, προσφέρουν μεγαλύτερη ηρεμία με τη δυνατότητα αποστολής ενός μηνύματος στις επαφές έκτακτης ανάγκης με την τοποθεσία σας σε περίπτωση συμβάντος3. Ενώ βρίσκεστε έξω, οι ανέπαφες πληρωμές, Garmin Pay™ διευκολύνουν τις αγορές σας4. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε τραγούδια και playlist από Spotify, Amazon Music και Deezer (απαιτείται συνδρομή) για να ακούτε μουσική χωρίς να χρειάζεστε τηλέφωνο. Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε εφαρμογές, εμφανίσεις ώρας και ακόμα περισσότερα από το κατάστημα Connect IQ.

Διαθέτοντας ελαφρύ σχεδιασμό με στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι και λουράκι σιλικόνης το Venu 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη και πολλές χρωματικές επιλογές για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ με προτεινόμενη τιμή λιανικής 499,99€.

Κατασκευασμένα μέσα για τη ζωή έξω, τα προϊόντα Garmin έχουν φέρει την επανάσταση στη βιομηχανία του wellness. Με δέσμευση να κατασκευάζουμε wearables και εργαλεία μέτρησης υγείας, που βοηθάνε ανθρώπους όλων των επιπέδων δραστηριότητας να ζουν πιο υγιείς, η Garmin θεωρεί ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για καινοτομία και μία ευκαιρία να νικήσουμε το χτες.

1 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης..

2 Activity tracking accuracy.

3 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble. Για απαιτήσεις και περιορισμούς στις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού δείτε Garmin.com/safety

4 Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, τράπεζες και δίκτυα πληρωμών

Loading