Πως να αποκτήσετε γνήσια κλειδιά Office και Windows με λίγα χρήματα

Ψάχνετε για μια προσιτή αλλά ισχυρή σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας; Το Office 2021 Professional είναι η καλύτερη επιλογή σας! Σε σύγκριση με το Microsoft 365, το Office 2021 είναι πιο κατάλληλο για χρήστες που τους αρέσουν οι παραδοσιακές άδειες λογισμικού και δεν χρειάζονται πρόσβαση στις τελευταίες δυνατότητες ή ενημερώσεις. Η Microsoft σχεδιάζει να επανεφεύρει την παραγωγικότητα με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και να δείξει πώς θα λειτουργεί η AI που μοιάζει με το ChatGPT στις σουίτες παραγωγικότητας του Office, όπως το Teams, το Word και το Outlook. Με την ανοιξιάτικη προσφορά του Godeal24, μπορείτε να αποκτήσετε το τελευταίο Office 2021 Professional μόνο με 26,75€!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του Windows, γιατί να μην αναβαθμίσετε στο πιο πρόσφατο Windows 11; Το Windows 11 προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, προσθέτοντας μια νέα λειτουργία αναζήτησης Bing με Τεχνητή Νοημοσύνη στη γραμμή εργασιών. Το Windows 11 Pro είναι τώρα διαθέσιμο στο Godeal24 με μόνο 13,55€! Εάν η διαμόρφωση του υπολογιστή σας δεν πληροί τις απαιτήσεις για αναβάθμιση σε Windows 11, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μια γνήσια και αξιόπιστη άδεια χρήσης Windows 10 Pro από το Godeal24 μόνο με 8,65€. Επισκεφθείτε την Godeal24 σήμερα και αποκτήστε περισσότερες εκδόσεις του Office και του Windows σε ασυναγώνιστες τιμές!

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO62 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 62% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Αξιοποιήστε το κουπόνι SGO50 στο σχετικό πεδίο για να λάβετε έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

Πως γίνεται η πληρωμή

Μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής, συνεχίστε ως επισκέπτης (ή δημιουργήστε λογαριασμό) και στη συνέχεια συμπληρώστε τις πληροφορίες χρέωσης (Billing Information).

Επιλέξτε "CWALLETCO" σε αυτό το βήμα και κάντε κλικ στο κουμπί "Continue".

Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Place Order".

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στην παρακάτω σελίδα και κάνετε κλικ στο "Choose Payment Methods", όπου η ιδανικότερη επιλογή είναι μέσω Paypal.

Στο Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα για την αγορά γνήσιων αδειών χρήσης προϊόντων της Microsoft, καθώς και άλλα λογισμικά ασφαλείας και εργαλεία για τον υπολογιστή σας. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24 στο service @ godeal24.com

Loading