Samsung Galaxy Z Flip6: Πρώτα renders και για το clamshell αναδιπλούμενο

Μόλις χθες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα πρώτα renders του Galaxy Z Fold6, και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα αντίστοιχα και για το Galaxy Z Flip6. Και αν νομίζατε ότι το Fold έμοιαζε πολύ με τον προκάτοχό του, περιμένετε μέχρι να δείτε το Flip.

Το περασμένο έτος έφερε σημαντικές αλλαγές στο αναδιπλούμενο clamshell της Samsung με πολύ μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και πολύ βελτιωμένο μεντεσέ. Φαίνεται ότι ο χρόνος που πέρασε από τότε αναλώθηκε στην τελειοποίηση του σχεδιασμού και όχι σε πιο ουσιαστικές αλλαγές.



Το Z Flip6 φέρεται να έχει διαστάσεις 165,0 x 71,7 x 7,4mm όταν ξεδιπλώνεται, ενώ το Z Flip5 διαθέτει 165,1 x 71,9 x 6,9mm. Δεδομένου ότι η Samsung έχει ήδη επιτύχει από πέρυσι το σχεδόν απόλυτο κλείσιμο, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το επιπλέον πάχος του νέου μοντέλου οφείλεται στην επιλογή μεγαλύτερης μπαταρίας. Ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο για 4000mAh, δηλαδή 300mAh περισσότερα από πέρυσι.

Το επιπλέον πάχος θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στη μείωση του τσακίσματος, καθώς θα αφήσει περισσότερο χώρο για τον εύκαμπτο μεντεσέ, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση της οθόνης κατά την αναδίπλωση. Μιλώντας για την εσωτερική οθόνη, φαίνεται ότι θα έχει το ίδιο μέγεθος με το προηγούμενο, δηλαδή διαγώνιο 6,7". Η εξωτερική οθόνη παραμένει επίσης στις 3,4" με μια διάταξη διπλής κάμερας στην ίδια φιλοσοφία με πέρυσι.

Η κύρια κάμερα ενδέχεται να διαθέτει αισθητήρα 50MP, μια αναβάθμιση σε σχέση με τον αισθητήρα 12MP των προηγούμενων Flips, η οποία αναμένεται εδώ και πολύ καιρό. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στην ultra wide κάμερα. Σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις, το video παρουσιάζει το Z Flip6 σε χρώμα Lavender, ενώ τα στατικά renders δείχνουν το χρώμα Mint. Και οι δύο είναι παρόμοιες, αλλά όχι ακριβώς ίδιες με τις αντίστοιχες αποχρώσεις του Z Flip5.



Τα Samsung Galaxy Z Flip6 και Z Fold6 θα ανακοινωθούν πιθανότατα στα τέλη Ιουλίου και θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο.

[via]

Loading