Το X ετοιμάζει εφαρμογή για παρακολούθηση video σε smartphones και τηλεοράσεις

Το X, πρώην Twitter, λανσάρει μια ξεχωριστή εφαρμογή για την αναπαραγωγή video, φέρνοντας "ενδιαφέρον περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο στις έξυπνες τηλεοράσεις σας", σύμφωνα με τη CEO, Linda Yaccarino. Σύμφωνα με την τελευταία, η νέα εφαρμογή θα διαθέτει έναν αλγόριθμο για trending videos και θέματα που τροφοδοτούνται με Τεχνητή Νοημοσύνη και θα είναι διαθέσιμη τόσο σε smartphones όσο και σε έξυπνες τηλεοράσεις.

Από τη μικρή οθόνη στη μεγάλη οθόνη το X αλλάζει τα πάντα. Σύντομα θα φέρουμε ενδιαφέρον περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο στις έξυπνες τηλεοράσεις σας με την εφαρμογή X TV App. Αυτή θα είναι ο σύντροφός σας για μια υψηλής ποιότητας, καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας σε μεγαλύτερη οθόνη. Ακόμα την κατασκευάζουμε, αλλά εδώ είναι μια μικρή γεύση από το τι μπορείτε να περιμένετε:

-- Αλγόριθμος Trending Video: Μείνετε ενημερωμένοι με προσαρμοσμένο δημοφιλές περιεχόμενο.
-- Θέματα με τεχνητή νοημοσύνη: Οργανώστε τα βίντεο ανά θέμα για μια εξατομικευμένη εμπειρία. Απρόσκοπτη
-- Εμπειρία πολλαπλών συσκευών: Ξεκινήστε την παρακολούθηση στο τηλέφωνό σας και συνεχίστε στην τηλεόρασή σας.
-- Βελτιωμένη αναζήτηση βίντεο: Βρείτε περιεχόμενο γρηγορότερα με τη βελτιωμένη αναζήτηση βίντεο.
-- Αβίαστο casting: Απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο στη μεγάλη οθόνη με απλή διανομή από τις κινητές σας συσκευές.
-- Ευρεία διαθεσιμότητα: Έρχεται σύντομα στις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις.

Θα σας κρατάμε ενήμερους. Και φυσικά παρακαλούμε μοιραστείτε τις ιδέες σας. Φτιάχνουμε το X για την κοινότητά μας!

Τον περασμένο μήνα, η Yaccarino διακήρυξε την πρόθεση του X να γίνει μια πλατφόρμα με προτεραιότητα στο video. Σχεδόν όλα τα κοινωνικά δίκτυα έχουν στραφεί προς τον ίδιο τομέα, αντλώντας απροκάλυπτα έμπνευση από τις κυρίαρχες πλατφόρμες βίντεο, ιδίως το TikTok. Το LinkedIn δοκιμάζει επί του παρόντος μια ροή βίντεο τύπου TikTok, ενώ οι εφαρμογές - υπηρεσίες της Meta συνεχίζουν να υιοθετούν την κάθετη μορφή βίντεο του TikTok. Εν τω μεταξύ, το YouTube, αναμφισβήτητα ο αρχικός ηγέτης στο περιεχόμενο βίντεο, εξακολουθεί να κατέχει σημαντικό ποσοστό τηλεθέασης και φαίνεται ότι και οι άλλες εφαρμογές θέλουν το δικό τους μερίδιο στην αγορά.

Loading