YouTube Kids: Καταργείται από τις Smart TVs

Το λεγόμενο νεκροταφείο της Google είναι έτοιμο να διευρυνθεί με μια ακόμη εφαρμογή που η εταιρεία σχεδιάζει να καταργήσει, το YouTube Kids. Αφού λανσαρίστηκε πριν από μερικά χρόνια ως ένας τρόπος πρόσβασης των παιδιών στο YouTube σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τηλεοράσεων, των κονσολών και των streaming συσκευών, η αυτόνομη εφαρμογή YouTube Kids θα αφαιρεθεί εντελώς από τις τηλεοράσεις τον Ιούλιο.

Αν και το εικονίδιο της εφαρμογής YouTube Kids στην τηλεόραση θα καταργηθεί αργότερα αυτό το καλοκαίρι, το YouTube Kids θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο πηγαίνοντας στο προφίλ του παιδιού στην εφαρμογή YouTube. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι η αυτόνομη εφαρμογή Kids θα απορροφηθεί από το κλασικό YouTube.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ένα παιδί μπορεί να παρακολουθεί το YouTube Kids ακόμη και όταν είναι αποσυνδεδεμένο από λογαριασμό Google. Συνήθως, μπαίνετε στο YouTube Kids πηγαίνοντας στο προφίλ του παιδιού στην εφαρμογή YouTube. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό να παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας έναν " Guest Account ".

[Google]

Loading