YouTube Music και Premium ξεπέρασαν ένα σημαντικό ορόσημο

Οι συνδρομητικές υπηρεσίες επί πληρωμή της Google στο YouTube έχουν κατακτήσει ένα νέο ορόσημο. Η εταιρεία αποκάλυψε ότι ο συνολικός αριθμός συνδρομών παγκοσμίως για το YouTube Music και το YouTube Premium έφτασε τα 100 εκατομμύρια σε 100 χώρες, συνολικά και για τις δύο υπηρεσίες συνδυαστικά.

Υπάρχει ένας μικρός αστερίσκος σε αυτό το σύνολο, καθώς η ανάρτηση στο blog που ανακοίνωσε τον αριθμό των 100 εκατομμυρίων συνδρομών διευκρίνισε πως συμπεριλαμβάνονται και οι χρήστες που έχουν εγγραφεί για τις δωρεάν δοκιμές αυτών των υπηρεσιών. Η ανακοίνωση δεν αναλύει τις λεπτομέρειες σχετικά με το πόσοι συνδρομητές έχουν εγγραφεί σε κάθε υπηρεσία ξεχωριστά.

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση, ο Lyor Cohen, επικεφαλής του τμήματος μουσικής στο YouTube, πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες Music και Premium παρουσίασαν αύξηση 20 εκατομμυρίων χρηστών μόνο τον τελευταίο χρόνο.

Το 2015, πολλοί αμφέβαλαν ότι ένα συνδρομητικό μοντέλο θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στο YouTube. Είπαν ότι η αγορά ήταν γεμάτη και ότι η πλατφόρμα μας ήταν πολύ διαφορετική. Σήμερα - 100 εκατομμύρια συνδρομητές αργότερα - η ιδιαιτερότητά μας είναι ακριβώς αυτό που οδηγεί στην επιτυχία μας και γιατί εξακολουθώ να βλέπω τόσα πολλά περιθώρια ανάπτυξης.

Το YouTube Music κοστίζει €6,99 το μήνα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Προσφέρει πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις σε 100 εκατομμύρια τραγούδια, καθώς και μουσική υπόκρουση και μουσικά βίντεο. Το YouTube Premium κοστίζει €8,49 το μήνα, και πάλι με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του YouTube Music, καθώς και προβολή χωρίς διαφημίσεις οποιουδήποτε βίντεο, ταινίας και τηλεοπτικής εκπομπής του YouTube. Υποστηρίζει επίσης λήψεις βίντεο για offline παρακολούθηση και αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές στη φορητή συσκευή σας.

Την περασμένη χρονιά, και οι δύο υπηρεσίες πρόσθεσαν ορισμένες βελτιώσεις για τους συνδρομητές. Για παράδειγμα, τα μέλη του YouTube Premium σε desktops και laptops μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε ανάλυση 1080p Premium για τα videos, η οποία τα προβάλλει σε υψηλότερο ρυθμό μετάδοσης bit σε σύγκριση με τα συνηθισμένα videos ανάλυσης 1080p.

[YouTube]

Loading