YouTube Playables: Πρόσβαση σε 30+ games για τους συνδρομητές YouTube Premium

Η δημόσια δοκιμή των Playables ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο δίνοντας σε ορισμένους χρήστες του YouTube τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια απευθείας από την υπηρεσία, ενώ τώρα η Google επισημοποιεί το νέο gaming εγχείρημα της προσφέροντας τα YouTube Playables ως προνόμιο των συνδρομητών του πακέτου YouTube Premium.

Πρόκειται για μια συλλογή από 30+ mini games που μπορούν να παίξουν οι συνδρομητές στις εκδόσεις του YouTube για Android, iOS και desktop άμεσα, δηλαδή χωρίς να προχωρήσουν σε κάποιο download ή εγκατάσταση. Στην παρούσα φάση τα Playables εντοπίζονται στην αρχική σελίδα ή με αναζήτηση στην ενότητα Explore και συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα Angry Birds Showdown, Merge Pirates, The Daily Crossword, Words of Wonder, Brain Out, 8 Ball Billiards Classic και Daily Solitaire.

Η εταιρεία διευκρινίζει ότι τα Playables ενδέχεται να μην είναι για πάντα διαθέσιμα, καθώς τονίζει χαρακτηριστικά πως σε αυτό το πρώτο επίσημο λανσάρισμα θα μπορούμε να παίξουμε έως τις 28 Μαρτίου 2024. Πιθανότατα πρόκειται για μια ακόμη δοκιμαστική περίοδο για τη Google, η οποία θέλει να μετρήσει τις αντιδράσεις των χρηστών προτού πάρει την απόφαση να ενσωματώσει τα Playables ως πραγματικό προνόμιο του πακέτου YouTube Premium.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα οι συνδρομητές YouTube Premium άρχισαν να έχουν πρόσβαση σε AI εργαλεία, π.χ. για να πραγματοποιούν ερωτήσεις σχετικά με τα videos ή να λαμβάνουν περίληψη των σχολίων.

[via]

Loading