Cobra Kai: Πρώτο teaser για την τελευταία σεζόν

Η έκτη και τελευταία σεζόν του Cobra Kai θα χωρίστεί σε τρία μέρη, με την εκκίνηση να γίνεται τον προσεχή Ιούλιο, να συνεχίζεται το Νοέμβριο και να ολοκληρώνεται το 2025. Η Netflix μας δίνει μια πρώτη ματιά στην έκτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς και μαζί με αυτήν, την είδηση ότι θα περιλαμβάνει 15 επεισόδια. Το πρώτο μέρος θα προβληθεί στις 18 Ιουλίου, το δεύτερο μέρος στις 28 Νοεμβρίου και το τελευταίο το 2025.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα μετατέθηκε η προβολή της νέας ταινίας Karate Kid κατά έξι μήνες, ούτως ώστε το κοινό να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρώτα την έκτη σεζόν του Cobra Kai.

"Συνεχίζουμε από εκεί που το Cobra Kai είχε αποκλειστεί από την Valley, με τους senseis και τους μαθητές μας πρέπει να αποφασίσουν αν και πώς θα διαγωνιστούν στο Sekai Taikai, το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε", αναφέρει η περιγραφή του Netflix. 

Να σημειωθεί ότι κάθε μέρος της 6ης σεζόν του Cobra Kai θα περιλαμβάνει 5 επεισόδια. Έχουμε τις ακριβείς ημερομηνίες για τα πρώτα δύο μέρη, αλλά για το τρίτο είμαστε σίγουροι ότι θα προβληθεί πριν τις 30 Μαΐου 2025, ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Karate Kid.

Loading