300: Νέα στοιχεία για την τηλεοπτική σειρά από τον Zack Snyder

Μετά από δημοσιεύματα που έκαναν εικασίες για το αν ο Zack Snyder θα συμμετείχε ή όχι στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά 300, τώρα επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από τον ίδιο.

Όπως δήλωσε ο Snyder:

Ετοιμαζόμαστε να βουτήξουμε και να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, λατρεύω τον κόσμο. Ακόμα και στις προκαταρκτικές συναντήσεις που είχαμε και μιλούσαμε για το 'Τι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό ή εκείνο', είναι πολύ διασκεδαστικό να λέμε 'Ουάου, είναι ένα πλούσιο πρότυπο'.

Η εμβληματική ταινία, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικς του 1998, βγήκε στους κινηματογράφους το 2007 και απέφερε 456 εκατομμύρια δολάρια με προϋπολογισμό 60 εκατομμύρια. Ο Snyder σκηνοθέτησε την ταινία από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τους Kurt Johnstad και Michael B. Gordon. Ο Gerard Butler πρωταγωνίστησε ως Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης, με τη Lena Headey ως βασίλισσα Gorgo.

Ένα sequel, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Noam Murro και σε σενάριο των Snyder και Johnstad, βγήκε στους κινηματογράφους το 2014, αλλά έλαβε ανάμεικτες κριτικές. Μια τρίτη ταινία, που επρόκειτο να αφηγηθεί την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σχεδιάστηκε αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Η επερχόμενη σειρά φέρεται να είναι ένα prequel, ενώ ο Snyder δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει αν θα γράψει και θα σκηνοθετήσει εκτός από την εκτελεστική παραγωγή.

[via]

Loading