Agatha All Along: Διαθέσιμο το spin-off του WandaVision στο Disney+

Η νέα σειρά, Agatha All Along, από τη Marvel Television, είναι τώρα διαθέσιμη με τα δύο πρώτα επεισόδια αποκλειστικά στο Disney+. Η σειρά επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Kathryn Hahn, ως Άγκαθα Χάρκνες, από την επιτυχημένη σειρά των Marvel Studios, «WandaVision», καθώς ξεκινά μια επικίνδυνη, μυστηριώδη περιπέτεια γεμάτη δοκιμασίες. Ο showrunner, Jac Schaeffer, ο οποίος ήταν και η δημιουργική δύναμη πίσω από το «WandaVision», σκηνοθετεί το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς.

Στη νέα πρωτότυπη σειρά του Disney+, Agatha All Along, από τη Marvel Television, η διαβόητη Άγκαθα Χάρκνες δεν είναι στα καλύτερά της. Ένα διαστρευλωμένο ξόρκι της στέρησε όλη της τη δύναμη. Ένας μυστηριώδης γκοθ έφηβος τη βοηθάει να απελευθερωθεί απ' αυτό και της κεντρίζει το ενδιαφέρον όταν της ζητά να τον οδηγήσει στον θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από μαγικές δοκιμασίες. Όποια μάγισσα καταφέρει να επιβιώσει, ανταμείβεται με αυτό που της λείπει. Η Άγκαθα και ο μυστηριώδης έφηβος συγκεντρώνουν μια ετερόκλητη ομάδα μαγισσών και ξεκινούν την περιπλάνησή τους στον Δρόμο...

Εκτός από την Kathryn Hahn, στο «Agatha All Along» πρωταγωνιστούν οι Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone και Aubrey Plaza. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos και Jac Schaeffer. Οι σκηνοθέτες της σειράς είναι οι Jac Schaeffer, Rachel Goldberg και Gandja Montiero.

Loading