Agatha All Along: Πρώτο teaser για το spin-off του WandaVision!

Το πρώτο trailer για το spin-off του WandaVision με τίτλο Agatha All Along είναι εδώ, και φαίνεται αρκετά παράξενο και υπέροχο, όπως θα ήθελαν οι fans! Το teaser ξεκινά με την Agatha (Kathryn Hahn) να φτάνει σε έναν τόπο εγκλήματος σε ένα δάσος, καθώς ένας μάλλον συνάδελφός της την ενημερώνει για αυτό που μόλις βρήκαν: το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας δίπλα σε ένα μικρό ποτάμι. "Εκπλήσσομαι που σε βλέπω εδώ έξω, ντετέκτιβ", παραδέχεται, καθώς εξηγεί ότι το θύμα σκοτώθηκε με "αμβλύ αντικείμενο".

Στην επόμενη σκηνή, η Αγκάθα αρχίζει να εξετάζει το πτώμα, καθώς ρίχνει μια ματιά σε ένα έγγραφο που περιέχει μια λίστα με ημερομηνίες. Περιέργως, μια κόκκινη υπογραφή αρχίζει να εμφανίζεται στο χαρτί: W. Maximoff! "Έτσι βλέπεις πραγματικά τον εαυτό σου;" λέει ο μυστηριώδης χαρακτήρας της Aubrey Plaza, που φαίνεται να εμφανίστηκε από το πουθενά.

Αργότερα, η Agatha, έχοντας δραπετεύσει από τη "φυλακή" της Wanda, εμφανίζεται να προσπαθεί να συγκεντρώσει τη δική της ομάδα από σκουπόξυλα, καθώς ορκίζεται να περπατήσει στο δρόμο των μαγισσών και να ανακτήσει τις δυνάμεις της. "Ποια μάγισσα με τα λογικά της θα γινόταν μέλος της συμμορίας της Agatha Harkness;" λέει ο χαρακτήρας της Patti LuPone. Η Agatha λαχανιάζει και απαντά: "Δεν ψάχνω για μάγισσες με σώας τας φρένας". Όταν είδαμε για τελευταία φορά την Agatha, είχε "παγιδευτεί" στην Agnes persona της από την Wanda, αλλά δεδομένου ότι η Agnes ήταν μια... αδιάκριτη γειτόνισσα και όχι μια ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών, κάτι σημαντικό έχει συμβεί από τότε.

Οι Maria Dizzia, Sasheer Zamata, Ali Ahn και, Joe Locke συμπληρώνουν το καστ των δευτεραγωνιστών, ενώ η Debra Jo Rupp και η Emma Caulfield, που ήταν στο WandaVision, θα επιστρέψουν επίσης. Το Agatha All Along θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 18 Σεπτεμβρίου με δύο επεισόδια.

Loading