AirPods 4: Φήμες ότι θα τα δούμε τον επόμενο μήνα σε 2 εκδόσεις

Με την Apple να ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις καινοτομίες της σε επίπεδο hardware και software ήδη από τον επόμενο μήνα, οι φήμες και οι εικασίες σχετικά με την εκδήλωση έχουν πάρει μεγάλη έκταση τις τελευταίες εβδομάδες. Συνήθως, η Apple ανανεώνει τη σειρά AirPods κάθε δύο χρόνια και αν θελήσει να συνεχίσει την ίδια τακτική, η τέταρτη γενιά των AirPods θα πρέπει να κάνει το ντεμπούτο της στην επερχόμενη εκδήλωση του Σεπτεμβρίου. Τώρα, μια νέα αναφορά μας παρέχει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα AirPods 4.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα AirPods 4 σε δύο παραλλαγές για να αντικαταστήσει τόσο τα AirPods 2 όσο και τα AirPods 3. Η δεύτερη γενιά των AirPods κυκλοφόρησε το 2019, ενώ η τρίτη γενιά το 2021.

Όπως υποδηλώνει η νέα αναφορά, τα AirPods 4 θα έχουν μια βασική έκδοση για να αντικαταστήσουν τα AirPods 2 και μια υψηλότερης τιμής βαθμίδα αντί των AirPods 3. Επιπλέον, η ακριβότερη παραλλαγή των AirPods 4 θα μπορούσε να διαθέτει ενεργή ακύρωση θορύβου και ασύρματη φόρτιση, ενώ η βασική έκδοση θα τα στερηθεί. Αναμένονται επίσης κάποιες σχεδιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση σχετικά με την ονομασία των νέων εκδόσεων των AirPods 4. Όμως, για να είναι διακριτά τα προϊόντα, η βασική έκδοση θα μπορούσε να πάρει το όνομα «Lite» ή «Slim» για να είναι ανάλογη με το εικαζόμενο μοντέλο iPhone 17 Slim. Μια άλλη αναμενόμενη αλλαγή είναι η αντικατάσταση της υποδοχής Lightning με USB-C.

[via]

Loading