Ακόμη ένα διπλό δωράκι από το Epic Games Store

Πέμπτη σήμερα και ήρθε η ώρα να επισκεφθούμε το κατάστημα Epic Games Store για να τσιμπήσουμε τα καθιερωμένα δωράκια μας. Αυτήν την εβδομάδα, το κατάστημα προσφέρει τα Invincible Presents: Atom Eve και Kardboard Kings: Card Shop Simulator. Όποιος έχει λογαριασμό στο Epic Games Store μπορεί να αποκτήσει αυτά τα παιχνίδια για τις επόμενες επτά ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, 10 Οκτωβρίου, και να τα προσθέσει μόνιμα στη βιβλιοθήκη του, αρκεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία της αγοράς με μηδενικό αντίτιμο.

Το Invincible Presents: Atom Eve είναι ένα RPG visual novel mashup που διαδραματίζεται στο σύμπαν της δημοφιλούς ομώνυμης σειράς κινουμένων σχεδίων. Διαθέτοντας turn-based μάχη, η ιστορία ακολουθεί την υπερηρωίδα Atom Eve σε μια διακλαδιζόμενη αφήγηση που περιλαμβάνει διάφορους κακούς.

Το Kardboard Kings: Card Shop Simulator σας βάζει να αναλάβετε ένα κατάστημα καρτών δίπλα στη θάλασσα και ο στόχος είναι να γίνετε ο καλύτερος στη δουλειά αγοράζοντας, ανταλλάσσοντας και πουλώντας κάρτες ή απλά διατηρώντας τις στη συλλογή σας.

Invincible Presents: Atom Eve - [Epic Games Store Link]

Kardboard Kings: Card Shop Simulator - [Epic Games Store Link]

Loading