Alan Wake 2: Trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Lake House expansion!

Το Alan Wake 2 είχε προαναγγελθεί ότι θα λάμβανε δύο expansions, εκ των οποίων το ένα (Night Springs) κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα, από την εικονική σκηνή του State of Play της Sony, γνωρίζουμε πότε να περιμένουμε και το δεύτερο expansion με τίτλο Lake House!

To expansion Lake House αναμένεται τον Οκτώβριο και επικεντρώνεται γύρω από ένα ερευνητικό κέντρο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ελέγχου, το οποίο δημιουργήθηκε και στη συνέχεια αχρηστεύτηκε και αποκλείστηκε από το υπόλοιπο Bright Falls πριν από τα γεγονότα του Alan Wake 2. Αρκετές σημειώσεις μέσα στο παιχνίδι και κομμάτια διαλόγου υπονοούν τι συνέβη εκεί, αν και προς το παρόν είναι ένα από τα πολλά παρατεταμένα μυστήρια που οι gamers περιμένουν να κατανοήσουν.

Βυθιστείτε σε μια συγκλονιστική εμπειρία τρόμου επιβίωσης τον επόμενο μήνα με το τελευταίο expansion για το Alan Wake 2, που διαδραματίζεται σε μια νέα απόκοσμη τοποθεσία στις όχθες της λίμνης Cauldron. Μέσα στον ερευνητικό σταθμό του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ελέγχου, το Lake House, έχει συμβεί ένα καταστροφικό γεγονός, όπου απερίσκεπτα πειράματα έχουν προκαλέσει τη σύγκρουση της πραγματικότητας με το Σκοτάδι.

Κρίνοντας από το trailer, αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο σκοτεινό κεφάλαιο του Alan Wake 2 μέχρι στιγμής. Σε αυτό ακούγεται η φωνή της Saga Anderson, γεγονός που φαίνεται να υποδηλώνει ότι οι παίκτες θα αναλάβουν και πάλι τον έλεγχο του δεύτερου πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, αν και λαμβάνοντας υπόψη το πόσο περίεργο μπορεί να γίνει αυτό το παιχνίδι, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, ειδικά μετά τα όσα είδαμε στο Night Springs.

Τα expansions για το Alan Wake 2 είναι διαθέσιμα μόνο ως πακέτο, είτε με την Deluxe Edition του παιχνιδιού είτε με την αναβάθμιση στην Deluxe Edition που πωλείται ξεχωριστά για τους gamers που έχουν ήδη στην κατοχή τους το βασικό παιχνίδι.

Loading