Alien: Earth, δείτε το πρώτο trailer για την prequel σειρά

Το πρώτο teaser για την prequel σειρά Alien του Noah Hawley είναι εδώ! Το teaser διάρκειας 15 δευτερολέπτων δείχνει ένα Xenomorph με κοφτερά δόντια, που στάζει αίμα, πριν γρυλίσει προς την κάμερα.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: «Όταν ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο προσγειώνεται στη Γη, μια νεαρή γυναίκα (Sydney Chandler) και μια ετερόκλητη ομάδα στρατιωτών κάνουν μια μοιραία ανακάλυψη που τους φέρνει αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή του πλανήτη». Ο χαρακτήρας της Wendy που υποδύεται η Chandler είναι μια γυναίκα που έχει το σώμα ενός ενήλικα και τη συνείδηση ενός παιδιού. Ο Timothy Olyphant υποδύεται τον Kirsh, τον μέντορα και εκπαιδευτή της Wendy.

Το Alien: Earth, σε παραγωγή του Ridley Scott, διαδραματίζεται τρεις δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του αρχικού Alien. Το καστ περιλαμβάνει τους Alex Lawther, Samuel Blenkin, Essie Davis, Adarsh Gourav, Kit Young.

«Στα prequels, ο Ridley έκανε την τεχνολογία χιλιάδες χρόνια πιο εξελιγμένη από την τεχνολογία του «Alien», που υποτίθεται ότι διαδραματίζεται στο μέλλον αυτών των ταινιών. Υπάρχει κάτι σ' αυτό που δεν μου ταιριάζει», δήλωσε ο Hawley στο Variety, εξηγώντας ότι η σειρά ακολουθεί την ίδια αισθητική με τα Alien και Aliens. «Προτιμώ τον ρετρό-φουτουρισμό των δύο πρώτων ταινιών, και έτσι αυτή είναι η επιλογή που έκανα: δεν υπάρχουν ολογράμματα».

Ο Hawley είναι περισσότερο γνωστός για τη δημιουργία της τηλεοπτικής σειράς Fargo του FX, της live-action σειράς X-Men Legion και για τη σκηνοθεσία του ψυχολογικού δράματος Lucy in the Sky με πρωταγωνίστρια τη Natalie Portman.

Το Alien: Earth αναμένεται να προβληθεί στο Hulu κατά το πρώτο εξάμηνο του 2025.

Loading