Alien: Romulus, δείτε το τελευταίο trailer πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η σειρά Alien επιστρέφει στις ρίζες της στο Alien: Romulus. Το τελευταίο trailer μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο Xenomorph έτοιμο να προκαλέσει τον όλεθρο.

Αρκετοί νεαροί διαστημικοί άποικοι επιβιβάζονται στο διαστημικό σταθμό Romulus με σκοπό να κλέψουν τον αυστηρά ρυθμισμένο εξοπλισμό του σκάφους. Όπως δηλώνει με αυτοπεποίθηση ένας από τους αποίκους στο trailer, «Θα πρέπει να μπούμε και να βγούμε σε 30 λεπτά». Η εύκολη ληστεία πηγαίνει φρικτά στραβά μόλις επιβιβαστούν στο ξένο σκάφος. Οι Facehuggers επιτίθενται βίαια στους ανθρώπους δεξιά και αριστερά, με ένα Chestburster να βρίσκει το δρόμο του μέσα στο σώμα μιας γυναίκας. Οι τελευταίες στιγμές του trailer αναδεικνύουν το τρομακτικό Xenomorph, το οποίο δεν θα δείξει κανένα έλεος σε όποιον βρεθεί στο διάβα του.

Στο Alien: Romulus πρωταγωνιστούν οι Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn και Aileen Wu. Το Romulus είναι η πρώτη ταινία Alien μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney.

Ο Fede Álvarez, σκηνοθέτης των Evil Dead και Don't Breathe, σκηνοθετεί το Alien: Romulus από ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Rodo Sayagues. Το Romulus βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dan O'Bannon και Ronald Shusett, οι συν-σεναριογράφοι του Alien. Ο Ridley Scott, ο οποίος σκηνοθέτησε το Alien, είναι παραγωγός του Alien: Romulus μαζί με τους Michael Pruss και Walter Hill.

Το Alien: Romulus είναι η έβδομη ταινία της σειράς Alien, χωρίς να υπολογίζονται οι δύο ταινίες crossover της σειράς Alien vs. Predator. Το Romulus, το οποίο διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του Alien και του Aliens, είναι η πρώτη ταινία του franchise μετά το Alien Covenant του 2017. Περισσότερα projects Alien βρίσκονται στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου του Alien: Earth, μιας τηλεοπτικής σειράς από τον δημιουργό του Fargo, Noah Hawley. Η σειρά ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Το Alien: Romulus θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τις 16 Αυγούστου 2024.

Loading