Αναφορά: iPhone 16, Apple Watch 10 και AirPods 4 παρουσιάζονται στις 10 Σεπτεμβρίου

Η Apple προγραμματίζει μια εκδήλωση για την παρουσίαση των iPhone 16, Apple Watch 10ης γενιάς και AirPods 4 την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του πρακτορείου Bloomberg.

Μετά τα αποκαλυπτήρια της 10ης Σεπτεμβρίου, οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Με αυτό το χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να περιμένουμε ότι το νέο software, όπως το iOS 18 και το macOS Sequoia, θα κυκλοφορήσει λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση των συσκευών στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία για την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου, με τον Gurman να επικαλείται αντ' αυτού πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Apple. Παρόλα αυτά, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Apple Event.

Τα iPhone 16 θα περιλαμβάνουν πιο ισχυρούς επεξεργαστές A18 για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Apple Intelligence, νέο φυσικό κουμπί Capture, αναβαθμισμένες κάμερες και ειδικά τα Pro μοντέλα θα έρθουν με ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες. Επίσης, τα βασικά μοντέλα iPhone 16 θα διαθέτουν για πρώτη φορά Action Button.

Επίσης, αναμένουμε ένα Apple Watch Series 10, μια νέα έκδοση του Apple Watch SE και ένα ανανεωμένο Apple Watch Ultra. Υπάρχουν σχεδιαστικές αλλαγές στα σκαριά για το τυπικό Apple Watch, με την Apple να πρόκειται να παρουσιάσει λεπτότερο σχεδιασμό και μεγαλύτερες οθόνες.

Τέλος, σχετικά με τα AirPods 4, η Apple να σχεδιάζει να παρουσιάσει για πρώτη φορά δύο μοντέλα. Το βασικό μοντέλο θα είναι παρόμοιο με τα τρέχοντα AirPods, ενώ η high-end έκδοση θα περιλαμβάνει Active Noise Cancellation.

[via]

Loading