Anno 117: Pax Romana, το νέο strategy μας μεταφέρει στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!

Η Ubisoft είχε μια έκπληξη για τους λάτρεις των city managment παιχνιδιών, καθώς ανακοίνωσε επίσημα το Anno 117: Pax Romana, το οποίο μεταφέρει τη δημοφιλή σειρά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!

Το Anno 117: Pax Romana αναπτύχθηκε από την Ubisoft Mainz, το στούντιο πίσω από το Anno 1800, και θα βυθίσει τους παίκτες στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο απόγειό της. Οι gamers θα εξερευνήσουν μια τεράστια, πολυπολιτισμική επικράτεια υπό την κυριαρχία της αυτοκρατορίας και θα αναλάβουν το ρόλο ενός κυβερνήτη που έχει αναλάβει να διαχειριστεί το κόστος της διατήρησης της ειρήνης.

Παρότι το gameplay δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η Ubisoft λέει ότι το νέο entry θα έχει ένα φρέσκο στυλ γραφικών, αλλά με το ίδιο στυλ χιούμορ που είδαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Φυσικά, τα συστήματα διαχείρισης πόλεων και βαθιάς οικονομίας επιστρέφουν επίσης, μαζί με τη διπλωματία και τα στρατιωτικά συστήματα.

Επιπλέον, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι gamers του Anno θα μπορούν να επιλέξουν την επαρχία εκκίνησης: τους κελτικούς υγροτόπους της Αλβιόνας ή τις παραδοσιακές ρωμαϊκές επαρχίες. Κάθε μία από αυτές θα παρουσιάζει νέους τύπους προκλήσεων για τους παίκτες που θα πρέπει να ξεπεράσουν και να επεκταθούν.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε επιτέλους ένα Anno εμπνευσμένο από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Αυτό δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο χρονικό άλμα που κάναμε ποτέ, αλλά μας προσφέρει και πολλές δυνατότητες να φέρουμε το gameplay του Anno σε μια εντελώς νέα εποχή, ενώ παράλληλα εισάγουμε πολύ νέο περιεχόμενο για να εξερευνήσουν οι παίκτες μας. Δεν θα προσφέρουμε μόνο τη φαντασίωση που περιμένουν εκατομμύρια παίκτες στρατηγικής: να κυβερνήσουν μια από τις πιο εμβληματικές αρχαίες αυτοκρατορίες, αλλά θα προχωρήσουμε και πέρα από αυτό και θα αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στα παιχνίδια.

Το Anno 117: Pax Romana θα κυκλοφορήσει για PC καθώς και για PlayStation 5 και Xbox Series X|S κάποια στιγμή το 2025.

Loading