Αποκτήστε δωρεάν ένα simulation game από το κατάστημα GOG

Το κατάστημα GOG γιορτάζει την επιστροφή στο σχολείο προσφέροντας σε όλους τους gamers ένα δωρεάν game. Για τις επόμενες τρεις ημέρες, το Tropico 4, το γνωστό city management όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του El Presidente σε ένα φανταστικό νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής, είναι διαθέσιμο δωρεάν για να το προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας στο κατάστημα.

Το Tropico 4 κυκλοφόρησε το 2011 προσφέροντας στους φίλους της σειράς μια ακόμη ευκαιρία να γίνουν ηγέτες μιας... μπανανίας. Θα αντιμετωπίσετε απειλές από Κομμουνιστές, Καπιταλιστές, Περιβαλλοντιστές, Θρήσκους και άλλες διαφορετικές παρατάξεις καθώς το παιχνίδι προχωρά, μιας και κάθε ομάδα θέλει να δώσετε προσοχή σε έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Το παιχνίδι ξεκινά όταν εσείς, ο El Presidente, παίρνετε την εξουσία στο νησί Tropico και πρέπει να διαχειριστείτε τις εισαγωγές και τις εξαγωγές του, να διαπραγματευτείτε με εξωτερικές δυνάμεις και να προσπαθήσετε να μην χάσετε τις εκλογές, κάτι που οδηγεί σε ένα game over (όπως και αν γίνει πραξικόπημα). Το παιχνίδι περιλαμβάνει 20 αποστολές που λαμβάνουν χώρα σε 10 νησιά.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Tropico 4 εντελώς δωρεάν από την αρχική σελίδα του GOG αρκεί να πατήσετε στο σχετικό κουμπί μέχρι τις 29 Αυγούστου 2024.

Loading