Apple και Canon ανακοίνωσαν τον πρώτο φακό λήψης χωρικού video για το Vision Pro!

Η Apple και η Canon ανακοίνωσαν την ανάπτυξη ενός νέου φακού για mirrorless κάμερες που έχει σχεδιαστεί για τη λήψη χωρικού video ειδικά για το Vision Pro headset.

Ο φακός RF-S7.8mm F4 STM DUAL της Canon προορίζεται ειδικά για τη λήψη Spatial Video, προσαρμοσμένου για χρήση με το Vision Pro της Apple. Ο νέος φακός έχει σχεδιαστεί για τη φωτογραφική μηχανή Canon EOS R7 και διαθέτει διπλά οπτικά, μιμούμενος το ανθρώπινο οπτικό πεδίο.

Ο φακός RF-S7.8mm F4 STM DUAL διαθέτει μηχανισμό αυτόματης εστίασης υψηλής ταχύτητας, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, οι βιντεολήπτες μπορούν να καταγράφουν καθαρό χωρικό βίντεο. Μετά την εγγραφή, το υλικό μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία με την εφαρμογή Canon EOS VR Utility της Canon, η οποία μετατρέπει το βίντεο σε χωρικό περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για το Vision Pro.

Η ανακοίνωση σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια δημιουργίας περισσότερου περιεχομένου για το Vision Pro. Ο φακός RF-S7.8mm F4 STM DUAL θα είναι διαθέσιμος αργότερα αυτό το φθινόπωρο, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή.

[Canon]

Loading