Arcane: Επιτέλους το πλήρες επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν!

Το επίσημο trailer για τη 2η σεζόν του Arcane είναι επιτέλους εδώ και είναι τόσο επικό, εκρηκτικό και συναρπαστικό όσο περιμέναμε! Το τελευταίο teaser της πολυβραβευμένης σειράς του Netflix είναι πολύ πιο προσανατολισμένο στη δράση και με γρήγορο ρυθμό από ό,τι ήταν το πρώτο teaser. Πράγματι, η άφιξη του πρώτου trailer της 2ης σεζόν του Arcane τον Ιούνιο σίγουρα έδωσε το στίγμα για μια πιο ζοφερή και χαοτική τελευταία σεζόν, αλλά αυτό εδώ πηγαίνει πολύ πιο δυνατά από πλευράς δράματος και δράσης απ' ό,τι το προηγούμενο.

Το τελευταίο σημείο είναι αναμενόμενο, πραγματικά, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται να ξεσπάσει ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ της ειδυλλιακής, προοδευτικής και αριστοκρατικής πόλης Piltover και της φτωχότερης, πιο υποβαθμισμένης ξαδέλφης της, γνωστής ως Zaun. Αυτό ήταν πάντα δεδομένο μετά την επίθεση της Jinx στην αίθουσα του Συμβουλίου του Piltover, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί πολλοί από τους αξιωματούχους του βασιλείου. Όμως, με την Jinx - η οποία πλέον θεωρείται επαναστάτρια από τους πολίτες του Zaun - να φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί ως αρχιστράτηγος της υπο-πόλης, το Zaun θα δώσει τη μάχη στο Piltover όσο και οι ηγέτες του τελευταίου θα επιδιώξουν εκδίκηση στην City of Iron and Glass.

Υπάρχουν πολλά ακόμη να δείτε σε ένα από τα τελευταία teaser μιας από τις καλύτερες σειρές του Netflix. Για αρχή, παίρνουμε σύντομες ματιές στις αναμετρήσεις της Vi με την αποξενωμένη αδελφή της Jinx και έναν άλλο πρωταθλητή του League of Legends (LoL), τον τερατώδη Warwick, του οποίου η ιστορία καταγωγής φαίνεται να έχει επαναπροσδιοριστεί για να συνδεθεί με έναν από τους αποθανόντες ηρωικούς χαρακτήρες της πρώτης σεζόν. Μας χαρίζουν επίσης νέες ματιές στις καθιερωμένες ομαδικές συνεργασίες μεταξύ της Vi και της Ekko και της Jinx και της Sevika. Άλλοι χαρακτήρες που επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένων των Singed, Ambessa και Heimerdinger, είναι επίσης διάσπαρτοι στο teaser, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα έχουν εξέχοντες ρόλους στη δεύτερη σεζόν του Arcane.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, το επίσημο trailer της 2ης σεζόν αφήνει επίσης υπονοούμενα για την άφιξη νέων χαρακτήρων - μερικούς από τους οποίους είδαμε σε ένα από τα πρώτα teaser της 2ης σεζόν, καθώς και άλλους που δεν έχουμε γνωρίσει ακόμα - και μια πολύ βαθύτερη εμβάθυνση στην ιστορία του LoL που μπορεί να προετοιμάσει μελλοντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές προσαρμογές του LoL. Ο συνδημιουργός του Arcane, Christian Linke, επιβεβαίωσε επίσης ότι περισσότεροι από τους ήρωες και τον κόσμο του αγαπημένου franchise του βιντεοπαιχνιδιού της Riot Games, που ονομάζεται Runeterra, θα επαναδιηγηθούν σε άλλα μέσα. Είναι πιθανό, λοιπόν, τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στη 2η σεζόν να λειτουργήσουν ως σημείο εκκίνησης για ιστορίες που αναπτύσσει η Riot σε συνεργασία με το Netflix και την Fortiche Production. Η τελευταία σκηνοθέτησε και παρήγαγε το animation του Arcane, υπό τη διεύθυνση των ιδρυτών Pascal Charrue και Arnaud Delord.

Η δεύτερη σεζόν του Arcane θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το Νοέμβριο του 2024.

Loading