Arcane: Σε τρεις δόσεις το φινάλε της σειράς και νέο trailer!

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας της 2ης τελευταίας σεζόν του Arcane αποκαλύφθηκαν επιτέλους στο πλαίσιο του Geeked Week του Netflix, μαζί με ένα νέο, βίαιο teaser για τη σειρά.

Η Vi επιστρέφει και είναι έτοιμη να βροντοφωνάξει στο νέο clip, το οποίο μας τη δείχνει να παλεύει σε ένα υπόγειο ρινγκ. Κατατροπώνοντας τον πρώτο της αντίπαλο, έναν τεράστιο άνδρα με σιδερένιο σαγόνι, αυτή η πιο ακραία εκδοχή του χαρακτήρα αντιμετωπίζει μια σειρά από νέους αντιπάλους. Το video τελειώνει με ένα ευρύτερο teaser για τη 2η σεζόν, το οποίο επιβεβαιώνει το πρόγραμμα κυκλοφορίας της σειράς.

Θα χωριστεί σε τρία μέρη, με την 1η πράξη να φτάνει στις 9 Νοεμβρίου. Η 2η πράξη ακολουθεί στις 16 Νοεμβρίου και η 3η πράξη φτάνει στις 23 Νοεμβρίου

Το spin-off animation του League of Legends ακολουθεί τις Jinx (Ella Purnell του Fallout) και Vi (Hailee Steinfeld του Hawkeye), δύο αδελφές που βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές μιας κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ της ουτοπικής πόλης Piltover και του καταπιεσμένου υποκόσμου της, Zaun. 

Ό,τι άλλο κι αν επιφυλάσσει η 2η σεζόν, φαίνεται ότι θα μας συγκινήσει. "Στην πραγματικότητα μόλις επέστρεψα στο στούντιο για να ολοκληρώσω κάποια ADR [αυτόματη αντικατάσταση διαλόγου] για το φινάλε της 2ης σεζόν - και έκλαψα", αποκάλυψε προηγουμένως η Purnell. "Έτσι, νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι θα κλάψουν. Είναι συγκλονιστικό και κανείς δεν θα νιώσει καλά αφού το δει".

Η 2η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς. "Το Arcane είναι μόνο η αρχή του μεγαλύτερου ταξιδιού μας στην αφήγηση ιστοριών και της συνεργασίας μας με το υπέροχο animation στούντιο που είναι η Fortiche", δήλωσε ο συνδημιουργός της σειράς Christian Linke κατά τη διάρκεια ενός League Dev Update τον περασμένο Ιούνιο. "Από την αρχή, από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το project, είχαμε ένα πολύ συγκεκριμένο τέλος στο μυαλό μας, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστορία του Arcane ολοκληρώνεται με αυτή τη δεύτερη σεζόν. Αλλά το Arcane είναι μόνο η πρώτη από τις πολλές ιστορίες που θέλουμε να αφηγηθούμε στη Runeterra".

Loading