Assassin's Creed Shadows: Νέο gameplay trailer από το Xbox Games Showcase

Το Assassin's Creed Shadows μόλις απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer που συνδυάζει την ιστορία και το gameplay στο Xbox Games Showcase.

Αυτό το τελευταίο trailer, που έκανε το ντεμπούτο του πριν από την παρουσίαση της Ubisoft στις 11 Ιουνίου, μας έδωσε άλλη μια ματιά στο φεουδαρχικό ιαπωνικό σκηνικό και στο ταξίδι των δύο πρωταγωνιστών του παιχνιδιού: Naoe και Yasuke.

Πρόκειται για μια από τις πρώτες ματιές στο gameplay, που δείχνει την τάση της Naoe για stealth και σαμποτάζ, σε συνδυασμό με την άγρια δύναμη του Yasuke που καταστρέφει το περιβάλλον. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον πανέμορφο περιβαλλοντικό σχεδιασμό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τη σειρά Assassin's Creed.

Κρίνοντας από το τρέιλερ του παιχνιδιού, η Naoe παίζει σαν ένας κλασικός πρωταγωνιστής του Assassin's Creed, παρόμοιος με τον Altair και τον Ezio. Είναι απίστευτα ευκίνητη και φαίνεται να μεταβαίνει απρόσκοπτα από τις δολοφονίες στην κίνηση. Όλα φαίνονται εξαιρετικά ρευστά και αποτελούν καλό οιωνό για τους οπαδούς των πρώτων τίτλων της σειράς.

Ο Yasuke, εν τω μεταξύ, φαίνεται να υιοθετεί το πιο επιθετικό στυλ των τελευταίων RPG του Assassin's Creed με έμφαση στη σκληρή μάχη. Το στυλ μάχης του μοιάζει εξαιρετικά βάναυσο, εκτός του ότι μπορεί να ακινητοποιεί τους εχθρούς σε εκφοβισμό με μια κραυγή. Το trailer δείχνει ότι θα μπορεί να εξοπλίζει και διαφορετικούς τύπους όπλων, όπως ένα odachi (ουσιαστικά ένα τεράστιο katana) και ένα κοντάρι.

Το Assassin's Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2024 για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Loading