Assassin's Creed Shadows: Πρώτα trailers και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το κινηματογραφικό trailer του Assassin's Creed Shadows μόλις κυκλοφόρησε και δείχνει μια επική περιπέτεια γεμάτη δράση και δύο πρωταγωνιστές που ταξιδεύουν στη φεουδαρχική Ιαπωνία του 16ου αιώνα.

Προηγουμένως γνωστό ως Assassin's Creed Codename Red, αυτό είναι το τελευταίο σε μια μακρά σειρά για τη σειρά παιχνιδιών blockbuster της Ubisoft και είναι ένα σκηνικό και ένα παιχνίδι που πολλοί φίλοι του Assassin's Creed περίμεναν για πολύ καιρό.

Θα προσπαθήσει να κατακτήσει τη δική του θέση ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια Assassin's Creed προσφέροντας στους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν τον ρόλο των δύο πρωταγωνιστών, Naoe και Yasuke, και να χρησιμοποιήσουν τις συμπληρωματικές δεξιότητες, ικανότητες και στυλ παιχνιδιού των δύο χαρακτήρων samurai και shinobi, ενώ διασχίζουν αυτό το μαγευτικό ιαπωνικό τοπίο. Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα από τις «αλληλένδετες ιστορίες» των δύο πρωταγωνιστών, με τη Naoe να προσφέρει ένα χαρακτήρα και στυλ stealthy assassin. Ο Yasuke, αντίθετα, έχει επικεντρωθεί στην κατά μέτωπο μάχη.

Σε όλο το trailer βλέπουμε κινηματογραφικά πλάνα και παραδείγματα και των δύο τομέων εξειδίκευσης τους, είτε πρόκειται για τη χρήση ενός γάντζου για να σκαρφαλώσει η Naoe στον τοίχο ενός φρουρίου και τα αστέρια που πετάει, είτε για την ωμή δύναμη και του Yasuke που χρησιμοποιεί βαριά όπλα σε διάφορους εχθρούς με καταστροφική αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα με το ντεμπούτο του πρώτου επίσημου trailer του παιχνιδιού, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένες επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τους δύο πρωταγωνιστές του Assassin's Creed Shadows. Ο χαρακτήρας του Yasuke, ενός σαμουράι αφρικανικής καταγωγής, βασίζεται σε έναν μικρό αριθμό ιστορικών εγγράφων που αφορούν τη ζωή του. Ο Associate Narrative Director Brooke Davies λέει ότι γνωρίζουμε ότι «έφτασε στην Ιαπωνία το 1579», οπότε και ξεκινάει το παιχνίδι, και ότι «είχε σχέσεις με μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους» εκείνης της εποχής.

Η Naoe περιγράφεται ως καταγόμενη από την απομακρυσμένη επαρχία Iga και είναι κόρη του διάσημου ιστορικού ηγέτη των ninja Fujibayashi Nagato. Ενώ η Naoe διακατέχεται από ένα άγριο πάθος, ο Υasuke θα είναι πιο ήρεμος και πολύ πιο ψύχραιμος, κάτι που σίγουρα μοιάζει με μια ενδιαφέρουσα δυναμική για το ζευγάρι.

Το Assassin's Creed Shadows είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία τώρα και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου στα PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Amazon Luna και PC.

Loading