Atomfall: Το ιδιαίτερο fps επιβίωσης με επιρροές από Fallout και Metro

Το Atomfall, το action παιχνίδι επιβίωσης που διαδραματίζεται σε ένα φρικιαστικό, εναλλακτικό ιστορικό Γιορκσάιρ της δεκαετίας του 1950, αντλεί στοιχεία από μερικές από τις αγαπημένες σας σειρές FPS.

Ήταν ήδη γνωστό ότι το Atomfall θα κυκλοφορήσει το 2025 σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Game Pass, αλλά το Future Games Show μας έδωσε μια πιο πλήρη ματιά για το παιχνίδι, με τον Ben Fisher, αναπληρωτή επικεφαλής σχεδιασμού του παιχνιδιού, να ρίχνει περισσότερο φως στις εμπνεύσεις της Rebellion.

«Με το Atomfall θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι νέο και αυτό περιελάμβανε την εισαγωγή πολλών διαφορετικών σημείων αναφοράς», εξηγεί ο Fisher στο gameplay overview. «Ένα από τα παιχνίδια που επηρέασε το Atomfall είναι, προφανώς, μπορείτε να δείτε κάποια μέρη από κάτι σαν το Fallout εκεί μέσα. Αλλά και άλλα παιχνίδια σε αυτό το παρόμοιο είδος, όπως το Metro, ακόμα και λίγο από το Bioshock».

Μπορείτε σίγουρα να διαπιστώσετε όλες αυτές τις επιρροές του Atomfall στο απελπισμένο ψάξιμο, τους πυροβολισμούς με ελάχιστα πυρομαχικά και το παράξενα πλούσιο σκηνικό της ζώνης καραντίνας. Στη μάχη ο πρωταγωνιστής που έχει αμνησία περιπλανιέται με όπλα κοντινής δράσης, σκουριασμένα περίστροφα και εργαλεία που μπορεί να κατασκευάσει εν κινήσει (μολότοφ, παγίδες κ.λπ.), σε περίπτωση που οι stealth προσπάθειες αποτύχουν.

Ομολογουμένως το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον κατά τον Μάρτιο του 2025.

Loading