Αυτή είναι η επίσημη ονομασία του trifoldable της Huawei!

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παρουσίασης του πρώτου παγκοσμίως trifoldable smartphone, με τη Huawei να το παρουσιάζει την επόμενη εβδομάδα και πλέον οι φήμες ότι θα αποτελεί μέλος της σειράς Mate X επιβεβαιώθηκαν επίσημα.

Η Huawei μοιράστηκε ένα βίντεο teaser στην κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Weibo από το οποίο μαθαίνουμε επιτέλους ότι πρόκειται για το Mate XT. Η σειρά Mate της Huawei είναι μία από τις δύο σειρές smartphone-ναυαρχίδες του κινεζικού τεχνολογικού γίγαντα, μαζί με τη σειρά Pura.

Πολλά από τα προηγούμενα αναδιπλούμενα smartphones της Huawei συμπεριλαμβάνονται επίσης στη σειρά Mate X, με πιο πρόσφατο το Mate X5, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το επόμενο στη σειρά, το Mate X6, αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, το Mate XT θα υπάγεται στο εμπορικό σήμα Ultimate Design της Huawei, το οποίο αντιπροσωπεύει τις πιο πολυτελείς προτάσεις της εταιρείας. Με τις φήμες που υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μια τιμή μεγαλύτερη των €3000, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τοποθετείται στην πιο premium κατηγορία.

Το teaser video της Huawei αφήνει να εννοηθεί ότι το Mate XT θα διαπρέπει στη λήψη video, διαθέτοντας χαρακτηριστικά συνεχούς zoom, αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν ακόμη κρυφές. Όταν ξεδιπλωθεί πλήρως, αναμένεται να διαθέτει μια μεγάλη οθόνη 10 ιντσών. Ο Richard Yu, CEO του Consumer Business Group της Huawei, έχει θεαθεί με το trifoldable smartphone σε αρκετές περιπτώσεις, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

[via]

Loading