Batman: Caped Crusader, ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα animated σειρά!

Το Batman: Caped Crusader απέκτησε τελικά ημερομηνία κυκλοφορίας και ταυτόχρονα παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα animated σειρά. Οι νέες εικόνες μας δείχνουν για πρώτη φορά τον Batman, τη Harley Quinn και την Catwoman στη σειρά του Prime Video, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming την 1η Αυγούστου.

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ αυτής της σειράς και των προηγούμενων εκδοχών της Gotham City, όπως φαίνεται, θα είναι η απεικόνιση της Harley Quinn, η οποία είναι Ασιατικοαμερικανίδα στη νέα σειρά. «Είμαι συνδημιουργός του χαρακτήρα, οπότε έχω μεγάλη αγάπη και στοργή γι' αυτήν, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να την φέρουμε στη σειρά, απλά όχι ως φιλενάδα του Τζόκερ», δήλωσε στο Entertainment Weekly ο συνδημιουργός Bruce Timm, ο οποίος ήταν επίσης συνδημιουργός του κλασικού Batman: The Animated Series της δεκαετίας του '90.

Οπότε, πώς θα το κάνουμε αυτό; Ένα σημαντικό σημείο ήταν να κάνουμε μια βασική ανατροπή. Η αρχική Dr. Quinzel ήταν λίγο πιο σοβαρή, και μετά όταν έγινε Harley, έγινε πολύ τρελή και παράξενη. Έτσι σκεφτήκαμε, τι θα γινόταν αν το αντιστρέφαμε αυτό; Όταν είναι η Dr. Quinzel, είναι λίγο πιο ιδιότροπη και διασκεδαστική, και όταν είναι η Harley Quinn, είναι τρομακτική.

Το Batman: Caped Crusader είχε αρχικά ανακοινωθεί από το Max το 2021, αλλά το HBO εγκατέλειψε τη σειρά πριν τη διασώσει η Amazon το 2023. Σύμφωνα με το EW, μπορούμε να αναμένουμε μια retro αισθητική στη σειρά, καθώς ο Timm και οι συνεργάτες του έχουν ως σημείο αναφοράς το νουάρ της δεκαετίας του '40, ενώ ο Clayface και η Catwoman έχουν υποστεί ένα makeover που θυμίζει την αρχική τους εμφάνιση στα κόμικς.

[via]

Loading