Beetlejuice Beetlejuice: Νέο trailer για το πολυαναμενόνενο sequel!

Το νέο trailer του Beetlejuice Beetlejuice είναι εδώ, και είναι γεμάτο με όλα τα μακάβρια, τρελά παιχνίδια που θα μπορούσατε να επιθυμείτε με την επιστροφή του δαίμονα που υποδύεται ο Michael Keaton. Στο clip, η Lydia Deetz (Winona Ryder) καλεί τον Beetlejuice για μια απίθανη συνεργασία προκειμένου να σώσει την κόρη της, Astrid, την οποία υποδύεται η Jenna Ortega.

Αυτό που ακολουθεί είναι μια τρομακτική περιπέτεια σε μια σκοτεινή, κομψή μεταθανάτια ζωή. Υπάρχει ένα μουσικό νούμερο, ένα αποκομμένο χέρι που σέρνεται, ακόμα και ένα πλήθος ανθρώπων που απορροφώνται από τα smartphones τους σε κάτι που μοιάζει με φόρο τιμής στις μάσκες της αρχικής ταινίας. Εν ολίγοις, μοιάζει με μια χαοτική βόλτα.

«Ο Beetlejuice επέστρεψε! Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας. «Ακόμα στοιχειωμένη από τον Beetlejuice, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστατημένη έφηβη κόρη της, Astrid, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και η πύλη για τη μεταθανάτια ζωή ανοίγει κατά λάθος. Με τα προβλήματα να ετοιμάζονται και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Beetlejuice και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος».

Ο Tim Burton επιστρέφει για να σκηνοθετήσει, σε σενάριο των Alfred Gough και Miles Millar, των showrunners του Wednesday. Το εντυπωσιακό καστ περιλαμβάνει τους Willem Dafoe, Monica Bellucci, Catherine O'Hara και Danny DeVito.

Η πρωτότυπη ταινία Beetlejuice κυκλοφόρησε το '88, οπότε το sequel άργησε πολύ να έρθει. Μάλιστα, η Ryder αποκάλυψε πρόσφατα ότι συναντιόταν κρυφά με τον Burton για να γίνει η συνέχεια. «Υπήρχαν πολλές φορές που οι ατζέντηδες μου δεν ήξεραν ότι συναντιόμουν μαζί του».

Το Beetlejuice Beetlejuice αναμένεται στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Loading