Black Mirror: Πρώτο teaser για την 7η σεζόν με πολλά easter eggs!

Η 7η σεζόν του Black Mirror επιβεβαίωσε το καστ των αστέρων με τον πιο... Black Mirror τρόπο. Ένα βίντεο που δείχνει μια vintage οθόνη υπολογιστή με τίτλο «TCKR_Confidential_NotForDistribution.mp4» κυκλοφόρησε στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του Netflix για την εβδομάδα Geeked Week. Σε αυτό, επιβεβαιώθηκε το καστ για την επερχόμενη 7η σεζόν, και είναι το πιο γεμάτο αστέρια που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η σειρά.

Μεταξύ των ονομάτων που επιβεβαιώθηκαν είναι η πρωταγωνίστρια της Marvel Awkwafina, ο Chris O'Dowd, η Cristin Milioti (που φαίνεται να επιστρέφει ως ο χαρακτήρας της USS Callister), η Harriet Walter και η Emma Corrin. Οι λεπτομέρειες για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Επιπλέον, το σύντομο βίντεο είναι γεμάτο με easter eggs για να τα ξεψαχνίσουν οι fans. Δεν είναι ακόμα σαφές αν πρόκειται για αποσπάσματα ή τίτλοι επεισοδίων, αλλά μερικές από τις προτάσεις εντοπίστηκαν είναι οι εξής:

  • A Rose For a Rose
  • Lonely Old Place Isn't It?
  • Oh Dear – Is the Entire Internet Wrong?
  • Shields 58 Percent
  • Who Drank My Almond Milk?
  • My Lawyers Will Fuck You Into A Barb Wire Coffin
  • Hardly in the Spirit of the Game
  • I'll Be Yours Forever More
  • I Love Her She's Such A Bitch
  • I Don't Care If You Understand
  • Can We Maybe Skip the Intro?

Γνωρίζαμε ήδη ότι η 7η σεζόν του Black Mirror ήταν στα σκαριά, χάρη σε ένα ενδιαφέρον tease από τον Charlie Brooker νωρίτερα το 2024. Ανακοινώθηκε ότι έξι ολοκαίνουργια επεισόδια βρίσκονταν σε παραγωγή για τη σατιρική ανθολογική σειρά και αναμένεται να κυκλοφορήσουν το 2025. Ανάμεσά τους είναι και η επιστροφή στον κόσμο ενός από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς: η συνέχεια του εναρκτήριου επεισοδίου της 4ης σεζόν, με τίτλο USS Callister.

Σε εκείνο το επεισόδιο πρωταγωνιστούσε ο υποψήφιος για Όσκαρ Jesse Plemons ως Robert Daly, ένας προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών που δημιουργεί στο Διαδίκτυο μια προσομοίωση εναλλακτικής πραγματικότητας τύπου Star Trek. Σε αυτήν, γίνεται η φιγούρα του Captain Kirk που πηγαίνει σε αποστολές με το πλήρωμα του (βασισμένο στους συναδέλφους του στη δουλειά).Ο Daly δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από το επεισόδιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει περισσότερη ιστορία να ειπωθεί με αυτούς που μείναν πίσω.

Εξάλλου, ο Brooker στο παρελθόν είχε υπονοήσει ότι η 7η σεζόν θα μοιάζει με το «original Black Mirror». Είπε χαρακτηριστικά, «κάνουμε κάποια πράγματα που δεν έχουμε κάνει στο παρελθόν. Ο κόσμος μπορεί να περιμένει αρκετά πολλά συναισθήματα και, ελπίζουμε, ένα καλό μείγμα ανατριχίλας. Αλλά αυτή τη φορά, τα επεισόδια είναι όλα, κατά κάποιον τρόπο, σαν το αυθεντικό Black Mirror».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το περιμένουμε μέσα στο 2025 στο Netflix.

Loading