Call of Duty: Black Ops 6, δείτε cinematic trailer για το Zombie mode

Ένα νέο Zombie mode έρχεται στο Call of Duty: Black Ops 6 και η Activision μας το δείχνει σε ένα νέο cinematic trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα. Σε αυτό βλέπουμε ότι το DLC θα μεταφέρει τους παίκτες σε μια μικρή πόλη που ονομάζεται Liberty Falls και είναι μολυσμένη από τα zombies.

Το trailer ξεκινά σε ένα γραφικό κομμάτι της Αμερικής με ένα παλιό τραγούδι να δίνει τον τόνο. Στη συνέχεια, όλα πάνε κατά διαόλου και ο ανώνυμος ήρωάς μας ξυπνάει σε έναν post-apocalyptic κόσμο από αυτό που ήταν απλά ένας εφιάλτης από την αρχή. Λαμβάνει ένα δελτίο ότι οι ζωντανοί νεκροί είναι καθ' οδόν και έτσι παίρνει ένα όπλο για να αρχίσει να παίρνει κεφάλια. Η μεγάλη αποκάλυψη στο τέλος περιλαμβάνει κάποιο είδος απειλητικού κακού.

Αυτή είναι απλώς μια πρόωρη κρίση με βάση το trailer, αλλά μοιάζει και ακούγεται πολύ με το Fallout, ένα άλλο παιχνίδι που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου η ανθρωπότητα τελειώνει και μεταλλαγμένοι άνθρωποι περιφέρονται στο τοπίο.

Δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία ευρείας κυκλοφορίας για το Zombies DLC του Black Ops 6 ή κάποια ένδειξη ότι θα είναι ή δεν θα είναι διαθέσιμο όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. Τα πρώτα πλάνα gameplay των χαρτών του Liberty Falls και του story mode θα κάνουν πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στο Call of Duty NEXT.

Loading