Claude: Το εξαιρετικό AI chatbot της Anthropic διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS

Τον περασμένο Μάιο, η startup εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic κυκλοφόρησε την εφαρμογή Claude για συσκευές iOS. Η Anthropic κυκλοφορεί τώρα την επίσημη εφαρμογή της και για συσκευές Android, ενώ τροφοδοτείται από το πιο ισχυρό μοντέλο της, το Claude 3.5 Sonnet. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα πακέτα Claude, συμπεριλαμβανομένων των Pro και Team.

Η νέα εφαρμογή Claude για Android έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του Claude στο iOS και στο web. Μπορείτε να λαμβάνετε και να συνεχίζετε τις συζητήσεις με την Claude σε όλες τις εφαρμογές web, iOS και Android. Μπορείτε να επισυνάψετε εικόνες και αρχεία για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του vision. Με την πολύγλωσση επεξεργασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Claude σε διάφορες γλώσσες.

Το Claude μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα σενάρια:

  • Συνεργαστείτε με το Claude σε κρίσιμες εργασίες και καταιγισμό ιδεών για να σημειώσετε σημαντική πρόοδο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.
  • Το Claude μπορεί να σας βοηθήσει να συντάξετε τα email σας, να συνοψίσετε τις συναντήσεις σας και να σας βοηθήσει με όλες τις μικρές εργασίες που δεν θέλετε να κάνετε.
  • Το Claude μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σύνθετα προβλήματα, όπως η ανάλυση συμβάσεων ενώ ταξιδεύετε ή η διεξαγωγή έρευνας αγοράς για την προετοιμασία μιας συνάντησης.

Αν και η χρήση της εφαρμογής Claude είναι δωρεάν, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα Pro, αν θέλετε 5x περισσότερη χρήση και πρόσβαση σε πρόσθετα μοντέλα (Claude 3 Opus και Haiku).

Με την επέκτασή του στο Android, το Claude της Anthropic είναι έτοιμο να αμφισβητήσει την κυριαρχία των καθιερωμένων chatbots τεχνητής νοημοσύνης, όπως το ChatGPT της OpenAI, το Gemini της Google και το Copilot της Microsoft. Προσφέροντας μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία για κινητά, απρόσκοπτη λειτουργικότητα πολλαπλών πλατφορμών και ισχυρά χαρακτηριστικά, το Claude στοχεύει να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό. Καθώς το Claude συνεχίζει να βελτιώνεται, έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας σημαντικός ανταγωνιστής στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά των προσωπικών βοηθών με τεχνητή νοημοσύνη.

Claude - [Google Play Link]

Claude - [App Store Link]

[via]

Loading