CMF Watch Pro 2: Επίσημα το πολύ ενδιαφέρον smartwatch με μόλις €69

Μαζί με το CMF Phone 1, η Nothing ανακοίνωσε επίσημα ένα νέο smartwatch που ονομάζεται CMF Watch Pro 2 και πέρα από τις κλασικές λειτουργίες προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει τον δακτύλιο από το καντράν με κυρτές και flat εκδόσεις.

Το CMF Watch Pro 2 διαθέτει κυκλική οθόνη 1.32’’ AMOLED (466 x 466), σώμα από κράμα αλουμινίου, περιστρεφόμενη κορώνα στη δεξιά πλευρά, καθώς και αισθητήρες μέτρησης καρδιακού παλμού 24/7, κορεσμό οξυγόνου στο αίμα και επίπεδα στρες.

Η εταιρεία κάνει λόγο για περισσότερα από 100 watchfaces, εκ των οποίων ορισμένα είναι στατικά για την Always-On Display λειτουργία και κάποια δυναμικά και διαδραστικά designs, υποστήριξη 120+ sports modes και με αυτόματη αναγνώριση για 5 από αυτά (τρέξιμο σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, περπάτημα σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο και ποδηλασία σε εξωτερικό χώρο), αλλά και εξειδικευμένο Smart Sleep αλγόριθμο που προσφέρει πλήρη ανάλυση της ποιότητας του ύπνου. Δεν λείπει και η λειτουργία παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου με αποστολή ειδοποιήσεων για να προετοιμάζεσαι καλύτερα.

Χάριν στην ενσωματωμένη κεραία Bluetooth 5.3, το CMF Watch Pro 2 υπόσχεται κρυστάλλινη ποιότητα στις τηλεφωνικές κλήσεις, ενώ αναφέρεται και τεχνολογία μείωσης θορύβου με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Φυσικά υπάρχει μικρόφωνο και ηχείο για ολοκληρωμένες συνομιλίες απευθείας από το smartwatch.

Η κατασκευή είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, υποστηρίζει σύζευξη με συσκευές Android και iOS, και η μπαταρία χωρητικότητας 305mAh προσφέρει αυτονομία 11 ημερών ή 9 ημερών αν έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία Always On Display.

Η τιμή του CMF Watch Pro 2 ορίστηκε στα μόλις €69!

Loading