Cobra Kai: Αρκετά πιθανό ένα prequel spin-off για τον Mr. Miyagi!

Η φράση «Cobra Kai never dies» μπορεί σύντομα να αποκτήσει ένα εντελώς νέο νόημα. Παρόλο που έχει ολοκληρωθεί μόνο το πρώτο τρίτο της τελευταίας σεζόν, οι δημιουργοί της σειράς ήδη διερευνούν τρόπους για τη συνέχιση του franchise. Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο συνδημιουργός του Cobra Kai, Hayden Schlossberg, αποκάλυψε ότι τα teases της φετινής σεζόν για το παρελθόν του Mr. Miyagi, του δασκάλου από τις αρχικές ταινίες Karate Kid που υποδύθηκε ο Pat Morita, είναι ένας υπαινιγμός για το τι μπορεί να ακολουθήσει.

Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους κάναμε την ιστορία του κουτιού του Miyagi αυτή τη σεζόν. Ανοίγει όλα αυτά τα ερωτήματα σχετικά με τον κ. Miyagi και πώς ήταν η ζωή του, και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και καιρό. Μιλήσαμε με τον Robert Mark Kamen, τον σεναριογράφο του αυθεντικού Karate Kid, ο οποίος βάσισε όλη την ταινία πάνω στον sensei του που σπούδασε καράτε στην Okinawa, συζητήσαμε μαζί του για όλη αυτή την ιστορία του Miyagi, η οποία μας βοήθησε με τα θέματα της έκτης σεζόν. Τώρα που τελειώσαμε, μπορούμε πραγματικά να αρχίσουμε να εμβαθύνουμε σε αυτό το θέμα.

Πιθανότατα ο Schlossberg υπονοεί ένα πιθανό prequel show για τον Mr. Miyagi. «Θα έλεγα ότι σίγουρα θέλουμε να το κάνουμε και το συζητάμε. Αλλά η προτεραιότητα ήταν στο Cobra Kai. Καθώς το ολοκληρώνουμε, θα δούμε ακριβώς τι δρόμο θα ακολουθήσουμε όσον αφορά τα spinoffs, αλλά είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Απλά θέλουμε να περιμένουμε να τελειώσουμε πρώτα με το Cobra Kai πριν ασχοληθούμε με αυτό».

Από όλους τους χαρακτήρες των ταινιών The Karate Kid που συμμετείχαν στο Cobra Kai, ο Mr. Miyagi είναι σίγουρα αυτός για τον οποίο έχουμε μάθει τα λιγότερα. Σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Morita πέθανε το 2005 και η σειρά το διατήρησε με το να βάλει τον χαρακτήρα να είναι επίσης νεκρός. Αλλά ο Schlossberg, ο οποίος δημιούργησε το Cobra Kai μαζί με τους Jon Hurwitz και Josh Heald, γνωρίζει επίσης ότι οποιαδήποτε εξερεύνηση του Miyagi θα μπορούσε να αναπλάσει όχι μόνο το Cobra Kai, αλλά και τις αρχικές ταινίες.

[via]

Loading