Deadlock: Αυτό είναι το νέο game της Valve

Εδώ και μερικούς μήνες υπάρχουν πολλές διαρροές, συμπεριλαμβανομένων screenshots και video, σχετικά με ένα νέο παιχνίδι που αναπτύσσεται στη Valve με την ονομασία Deadlock. Πιο πρόσφατα, η Valve προφανώς αποφάσισε να επεκτείνει τις δοκιμές σε πολύ περισσότερους χρήστες, καθώς το SteamDB έδειξε ότι έπαιζαν το Deadlock μέχρι και περίπου 45.000 gamers ταυτόχρονα μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Η Valve παραδέχτηκε τελικά, έστω και αθόρυβα, ότι όντως εργάζεται πάνω στο Deadlock. Η αποκάλυψη ήρθε μέσω μιας σελίδας που δημοσιεύθηκε στην υπηρεσία Steam και δείχνει μια μικρή εικόνα κεφαλίδας που αφορά έναν από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Στη σελίδα υπάρχει επίσης ένα σύντομο video που μας δείχνει έναν από τους χάρτες του παιχνιδιού, έναν αστικό δρόμο σε ένα γοτθικό τοπίο, ενώ εμφανίζεται και  ένας άλλος από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, ένας μεγαλόσωμος και μελαγχολικός άνδρας που μοιάζει με τεράστιο ντετέκτιβ, ο οποίος απλώς στέκεται εκεί, μαζί με μερικά λευκά περιστέρια στο δρόμο. Στο τέλος διακρίνονται και κάποιοι χαρακτήρες στο βάθος να περπατούν, εφοδιασμένοι με όπλα.

Αν και η Valve έχει πλέον αναγνωρίσει επίσημα ότι εργάζεται πάνω στο Deadlock, η ίδια η σελίδα του καταστήματος δεν αναφέρει και πολλά:

Το Deadlock βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης με πολλά προσωρινά εικαστικά και πειραματικό gameplay. Η πρόσβαση προς το παρόν περιορίζεται σε προσκλήσεις μέσω των δοκιμαστών του παιχνιδιού μας.

Η σελίδα αναφέρει επίσης ότι το παιχνίδι θα χρειαστεί επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα 64-bit. Με βάση τις διαρροές και τις αναφορές άλλων παικτών που επιλέχθηκαν για να το δοκιμάσουν, το Deadlock είναι ένα multiplayer shooter με μάχες 6 εναντίον 6.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και φυσικά μια επίσημη παρουσίαση από τη Valve.

[Valve]

Loading