Deadpool & Wolverine: Τελικό trailer λίγο πριν την πρεμιέρα

Το τελικό trailer για το Deadpool & Wolverine είναι ήδη στον άερα και είναι ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής. Αυτό το trailer είναι λίγο πιο σοβαρό και μελαγχολικό, θέτοντας το υψηλό διακύβευμα για το γιατί ο Deadpool (Ryan Reynolds) ήθελε να συνεργαστεί με τον Wolverine (Hugh Jackman).

Το Deadpool & Wolverine έρχεται στους κινηματογράφους στις 26 Ιουλίου. Η ταινία διαδραματίζεται έξι χρόνια μετά τα γεγονότα του Deadpool 2, όπου ο μισθοφόρος Wade Wilson έχει αφήσει πίσω του τη ζωή του Deadpool. Ωστόσο, παρασύρεται σε μια νέα αποστολή και με την εμπλοκή της Time Variance Authority και του Wolverine, η ταινία συνδέει το Deadpool τόσο με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel όσο και με τις ταινίες X-Men της 20th Century Fox.

Εκτός από τους Reynolds και Jackman, στο Deadpool & Wolverine πρωταγωνιστεί η Emma Corrin ως η αντίπαλος Cassandra Nova, ένας χαρακτήρας εμπνευσμένος από τον Willy Wonka. Στην ταινία επιστρέφουν επίσης οι Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni και άλλοι που εμφανίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Shawn Levy.

Loading