Delta Force: Η free-to-play έκδοση επισπεύδεται για τον Δεκέμβριο στα PCs

Η επιστροφή του Delta Force για τις σύγχρονες πλατφόρμες αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο, με ένα free-to-play multiplayer τύπου Battlefield και μια επί πληρωμή καμπάνια να βρίσκονται στα σκαριά από την εταιρεία ανάπτυξης του Call of Duty Mobile, TiMi Studio Group. Αν και η έναρξη της early access ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές του 2025, η εταιρεία επισπεύδει την κυκλοφορία για PC και αφήνει τους gamers να μπουν στο παιχνίδι στις 5 Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τόσο στο Steam όσο και στο Epic Games Store.

Σύμφωνα με το στούντιο, το ταχύτερο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας οφείλεται στη θετική ανατροφοδότηση των gamers που απέκτησε κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών παιχνιδιού, όπως αυτή του Steam Next Fest, και στην «ταχεία πρόοδο της ομάδας ανάπτυξής μας».

Μια αλλαγή είναι ότι η έκδοση για PC ονομάζεται πλέον Open Beta αντί για απλά early access. Παρά ταύτα, ο προγραμματιστής επιβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν άλλες επαναφορές προόδου και ότι μαζί με αυτές θα ξεκινήσει και η ανάπτυξη των live υπηρεσιών.

Ως εκ τούτου, η πρώτη σεζόν του παιχνιδιού ξεκινά με τα παρακάτω:

  • Ένα φρέσκο πρόσωπο: Ένας νέος Operator συμμετέχει στη μάχη, μαζί με τους 7 που έχετε ήδη γνωρίσει.
  • Νέοι τρόποι παιχνιδιού: Απολαύστε ολοκαίνουργιο gameplay FPS.
  • Εξερευνήστε νέα πεδία μάχης: Ανακαλύψτε μοναδικούς χάρτες τόσο στο Warfare όσο και στο Hazard Operation.

Η εταιρεία υπόσχεται φρέσκους «χάρτες, λειτουργίες, Operators, όπλα και οχήματα» για αυτή τη beta έκδοση σε σύγκριση με τις δοκιμές παιχνιδιού που έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν, ενώ περιλαμβάνονται επίσης καλύτερες επιδόσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Η υποστήριξη χειριστηρίου θα έρθει αργότερα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει επιβεβαιωθεί "ένα ισχυρότερο σύστημα anti-cheat", κάτι που πολλοί οπαδοί θα χαρούν να δουν.

Καθώς πρόκειται για ένα free-to-play παιχνίδι, τα battle passes, τα skins όπλων και οχημάτων και άλλες μικροσυναλλαγές θα εμφανιστούν στο in-game store για να τα αγοράσουν οι παίκτες όταν ξεκινήσει η open beta. Στοιχεία pay-to-win δεν θα εμφανιστούν ποτέ στον τίτλο σύμφωνα με την TiMi Studios.

Μετά το λανσάρισμα για PC, η εταιρεία ανάπτυξης σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τις εκδόσεις του Delta Force για κονσόλες και φορητές συσκευές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2025.

Loading