Dexter: Resurrection, έρχεται το 2025 με τον Michael C. Hall να επιστρέφει!

Το εγκληματικό δράμα Dexter, που διήρκεσε οκτώ σεζόν, έκλεισε με εκπληκτικά νούμερα, καθώς το φινάλε της σειράς συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του Showtime το 2013. Τα τελευταία χρόνια, είδαμε μια μίνι σειρά αναβίωσης και ένα επερχόμενο prequel, αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα στον ορίζοντα.

Αρκετό καιρό μετά το τέλος του original, η μίνι σειρά Dexter: New Blood έκανε πρεμιέρα το 2021, όπου παρουσιάζονται τα γεγονότα της ζωής του ομώνυμου πρωταγωνιστή δέκα χρόνια αφότου σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Μια δεύτερη σεζόν αναφέρθηκε ότι βρισκόταν στα σκαριά, μέχρι που πρόσφατα ανακοινώθηκε στο San Diego Comic Con ότι θα αντικατασταθεί από μια νέα σειρά, το Dexter: Resurrection, στην οποία ο Michael C. Hall θα επιστρέψει ως Dexter Morgan.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2025 και επικεφαλής της θα είναι ο Clyde Phillips, ο οποίος ήταν ο showrunner του original για τις τέσσερις πρώτες σεζόν. Το καστ και άλλες λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη γνωστές και φαίνεται ότι οι θαυμαστές θα πρέπει να κάνουν υπομονή για λίγο καιρό.

Μέχρι σήμερα, το Dexter παραμένει το πιο δημοφιλές και αναγνωρισμένο από τους κριτικούς δράμα του Showtime και είναι προφανές ότι το δίκτυο σκοπεύει να το...αρμέξει μέσω αυτών των spinoffs. Η σειρά ήταν υποψήφια για 24 βραβεία Emmy, μεταξύ των οποίων πέντε συνεχόμενες υποψηφιότητες για τον Hall από το 2008 έως το 2012.

[via]

Loading