Διπλό δωράκι από το Epic Games Store αυτήν την εβδομάδα

Επιστροφή στα διπλά δώρα από το Epic Games Store, το οποίο αυτήν την εβδομάδα προσφέρει τα Arcade Paradise και Maid of Sker σε όλους τους gamers, αρκεί να ολοκληρώσουν την εικονική αγορά τους με μηδενικό αντίτιμο έως και την επόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024.

Το Arcade Paradise είναι ένα business sim όπου ανοίγετε και διαχειρίζεστε ένα arcade, ελπίζοντας να το μετατρέψετε σε μια ακμάζουσα επιχείρηση. Ο τίτλος διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1990 και σας βάζει να αναλάβετε το ρόλο της Ashley, η οποία διευθύνει την προβληματική επιχείρηση πλυντηρίου της οικογένειας. Ωστόσο, οι καμπίνες arcade στο πίσω δωμάτιο σύντομα γίνονται η κύρια πηγή εσόδων και εσείς ως παίκτης πρέπει να αναπτύξετε την επιχείρηση από εκεί και πέρα.

Εκτός από την επιχειρηματική πλευρά των πραγμάτων, οι παίκτες μπορούν επίσης να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια arcade, και ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν ακόμη και συνεργατικό παιχνίδι. Ο Doug Cockle, ο οποίος δίνει τη φωνή του Geralt από τη σειρά παιχνιδιών The Witcher, παίζει το ρόλο του πατέρα της Ashley, ο οποίος «βοηθάει» με το πλυντήριο μέσω πολλών τηλεφωνημάτων.

Το επόμενο παιχνίδι, το Maid of Sker, είναι για τους λάτρεις του τρόμου, μια εμπειρία εμπνευσμένη από την ουαλική και βρετανική λαογραφία. Το first-person survival horror entry διαδραματίζεται στα τέλη του 1800 στο απομακρυσμένο Sker Hotel, όπου ο Thomas Evans προσπαθεί να βρει την Elisabeth Williams. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου είναι τυφλοί, αλλά μπορούν να εντοπίσουν τον Thomas χρησιμοποιώντας τους ήχους που βγάζει, όπου ακόμα και η αναπνοή πρέπει να ελέγχεται.

Η μυστικότητα και η απόσπαση της προσοχής είναι οι μέθοδοι που έχουν οι παίκτες για να αποφύγουν αυτά τα τερατώδη άτομα ως επί το πλείστον, ενώ παράλληλα ολοκληρώνουν γρίφους και βρίσκουν στοιχεία. Ένα όπλο που βασίζεται στον ήχο για την αναισθητοποίηση των εχθρών γίνεται διαθέσιμο αργότερα, αν και τα πυρομαχικά μπορεί να είναι πολύ λίγα.

Arcade Paradise - [Epic Games Store Link]

Maid of Sker - [Epic Games Store Link]

Loading