Διπλό δώρο από το Epic Games Store για... προπονητές κερκίδας και «εκτελεστές»

Άλλο ένα διπλό δώρο έφτασε από το Epic Games Store για τους PC gamers και αντικαθιστά τις προσφορές της προηγούμενης εβδομάδας, Fallout Classic Collection και Wild Card Football. Η τελευταία ενέργεια προσφέρει σε όλους αντίγραφα των Sniper Ghost Warrior Contracts και Football Manager 2024, τα οποία μπορείτε να προσθέσετε εντελώς δωρεάν στη βιβλιοθήκη σας στο κατάστημα έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, αρκεί να ολοκληρώσετε την διαδικασία εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο.

Το Football Manager 2024 είναι η τελευταία προσθήκη στο εξαιρετικά δημοφιλές franchise προσομοίωσης της Sports Interactive. Θα πρέπει να παίρνετε δύσκολες αποφάσεις για πτυχές όπως η επιλογή ομάδας, η τακτική που θα χρησιμοποιήσετε στο γήπεδο, ενώ παράλληλα να κάνετε σωστές μεταγραφές εκτός γηπέδου. Για μεγαλύτερη εμβάθυνση, μπορείτε ακόμη και να αλληλεπιδράτε με τους οπαδούς μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να διοργανώνετε συνεντεύξεις Τύπου για να απαντάτε στις ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης. Το παιχνίδι προσφέρει ομάδες για να διαχειριστείτε από πάνω από 124 πρωταθλήματα που προέρχονται από όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, το Sniper Ghost Warrior Contracts προσγειώνεται παρέχοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Αυτό το action game που επικεντρώνεται στο sniping και τις εκτελέσεις προσφέρει μια single-player καμπάνια γεμάτη με ανοιχτούς χάρτες που απαιτούν στρατηγική σκέψη για να παίξετε αποτελεσματικά. Υπάρχουν 25 αποστολές για να περάσετε από εδώ, που εκτείνονται σε χιονισμένα βουνά, καταπράσινα δάση και μυστικές βάσεις, όλες στη Σιβηρία.

Football Manager 2024 - [Epic Games Store Link]

Sniper Ghost Warrior Contracts - [Epic Games Store Link]

Loading