Disclaimer: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του Alfonso Cuaron με την Cate Blanchett

Το κυνήγι της αλήθειας βρίσκεται στο επίκεντρο του trailer της σειράς Disclaimer, του ψυχολογικού θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ Alfonso Cuarón για την υπηρεσία Apple TV+.

Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί στο ρόλο της Catherine Ravenscroft, μιας δημοσιογράφου που έχει βγάλει τα προς το ζην αποκαλύπτοντας δύσκολα μυστικά. Τώρα, τα πράγματα έχουν αντιστραφεί, με την Catherine να γίνεται το θήραμα και όχι ο κυνηγός. Ένας άγνωστος συγγραφέας στέλνει στην Catherine ένα μυστηριώδες μυθιστόρημα που εκθέτει τις σκοτεινές της αλήθειες. Αν αυτές οι αποκαλύψεις γίνουν γνωστές, ολόκληρος ο κόσμος της θα καταρρεύσει. Τώρα είναι ένας αγώνας δρόμου για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του συγγραφέα και να σταματήσει το βιβλίο από το να δει το φως της δημοσιότητας.

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει ποια είναι πραγματικά η Catherine Ravenscroft. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια», λέει ο Stephen που υποδύεται ο Kevin Kline στον βοηθό της Catherine. Ο τίτλος, που επίσης γράφεται ως Disclaimer*, περιλαμβάνει την εξής σημείωση: «Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ζωντανά ή νεκρά δεν είναι σύμπτωση».

Εκτός από την Blanchett και τον Kline, στο καστ του Disclaimer συμμετέχουν οι Sacha Baron Cohen, Kodi Smit-McPhee, Lesley Manville, Louis Partridge, Leila George, Hoyeon και η Indira Varma ως αφηγήτρια. Και τα επτά επεισόδια του Disclaimer είναι γραμμένα και σκηνοθετημένα από τον Cuarón. Η σειρά προέρχεται από τα Apple Studios και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Renée Knight του 2015. Στους εκτελεστικούς παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Cuarón, Blanchett, Gabriela Rodriguez, David Levine, Steve Golin, Emmanuel Lubezki, Donald Sabourin και Carlos Morales. Τη μουσική επένδυση συνέθεσε ο Finneas O'Connell.

Το Disclaimer προβλήθηκε σε πολλά μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ του φθινοπώρου, πράγμα σπάνιο για τηλεοπτικές σειρές. Πρεμιέρα στο Apple TV+ με δύο επεισόδια την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024. Θα ακολουθούν νέα επεισόδια κάθε Παρασκευή.

Loading