DJI

DJI Air 3S: Επίσημα το νέο drone της εταιρείας με αυτονομία 45 λεπτών και πολλές βελτιώσεις

Η DJI παρουσίασε επίσημα το Air 3S, ένα νέο drone που βασίζεται στην επιτυχία του Air 3 και προσφέρει στους χρήστες έναν εξαιρετικό τρόπο για να τραβήξουν εναέριες φωτογραφίες και πλάνα από όπου κι αν τους οδηγήσουν οι περιπέτειες τους. Το νεότερο quadcopter της εταιρείας διαθέτει αισθητήρα CMOS 1 ίντσας, 50 megapixel, με φακό 24mm ικανό για 4K/60fps HDR και 4K/120fps βίντεο. Διαθέτει επίσης έναν μεσαίο τηλεφακό 48 megapixel, 70mm με οπτικό zoom 3x.

Το Air 3S έρχεται με πανκατευθυντική ανίχνευση εμποδίων μέσω έξι αισθητήρων όρασης και είναι το πρώτο drone της DJI που διαθέτει LiDAR με κατεύθυνση προς τα εμπρός. Διαθέτει επίσης νέα δυνατότητα ανίχνευσης εμποδίων νυχτερινής όψης, επιτρέποντας την ηρεμία όταν στέλνετε το quadcopter σας στον ουρανό σε σκοτεινές συνθήκες.

Το νέο αναδιπλούμενο drone έρχεται με τη λειτουργία πτήσης ActiveTrack 360 μοιρών της DJI που διασφαλίζει ότι το θέμα παραμένει στο κάδρο, και εισάγει επίσης μια νέα λειτουργία εστίασης θέματος που διατηρεί το θέμα σε ευκρινή εστίαση κατά τη διάρκεια χειροκίνητης πτήσης ή όταν το θέμα κινείται εκτός κέντρου. Η DJI ισχυρίζεται ότι η λειτουργία αυτή επιτρέπει στον χειριστή να επικεντρωθεί στις δημιουργικές πτυχές της τελειοποίησης μιας λήψης, όπως η σύνθεση και η κίνηση της κάμερας.

Η αυτονομία του αγγίζει τα 45 λεπτά με μία φόρτιση και το περιεχόμενο που καταγράφει ο χρήστης περνά απευθείας στον ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 42GB, τον μεγαλύτερο που έχουμε δει ποτέ σε καταναλωτικό drone της DJI.

Το DJI Air 3S είναι διαθέσιμο από τώρα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας και ξεκινά από τα €1129 μόνο το τετρακόπτερο, ενώ το Air 3S Fly More Combo, το οποίο προσφέρει επιπλέον αξεσουάρ, κοστίζει €1429. Υπάρχει επίσης το Air 3S Fly More Combo με αξεσουάρ και το χειριστήριο DJI RC 2, το οποίο θα σας κοστίσει €1639 δολάρια.

[via]

Loading