Double Dragon Revive: Επίσημα η πρώτη 3D έκδοση του δημοφιλούς beat 'em up!

Η εκδότρια Arc System Works και ο προγραμματιστής Yuke's ανακοίνωσαν το Double Dragon Revive, την επόμενη προσθήκη στη σειρά Double Dragon, το οποίο πρόεκιται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2025 για PC, PlayStation και Xbox.



Το παιχνίδι είναι μια 3D αναβίωση της σειράς που έκανε το ντεμπούτο της το 1987, οπότε δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για remake ενός προηγούμενου τίτλου ή για μια εντελώς νέα περιπέτεια. Οι πρωταγωνιστές Billy και Jimmy Lee επιστρέφουν, καθώς και οι εχθροί Roper και Abobo.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίρνουν όπλα που βρίσκονται διάσπαρτα στα στάδια και να χρησιμοποιούν το περιβάλλον τους για να πραγματοποιούν διάφορες κινήσεις. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού επιβλέπεται από ένα προσωπικό με εμπειρία σε προηγούμενους τίτλους fighting game της Arc System Works και έχει ως στόχο να φέρει τη σειρά στο σύγχρονο χώρο με εκλεπτυσμένο έλεγχο.



Το Double Dragon είναι παραδοσιακά μια 2D beat-'em-up σειρά και το Revive φαίνεται να διατηρεί τη 2D side-scrolling πτυχή, ενώ εφαρμόζει 3D μοντέλα χαρακτήρων και περιβάλλοντα. Η Arc System Works έχει επανέλθει δυναμικά στη δημοφιλή σειρά τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, ο προγραμματιστής μετέφερε το Double Dragon Advance και το Super Double Dragon σε σύγχρονες πλατφόρμες, ενώ κυκλοφόρησε ένα νέο παιχνίδι με την ονομασία Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons για το οποίο σας έχουμε και το σχετικό review!

Loading