Dune: Prophecy, δείτε το νέο trailer για την prequel σειρά του Dune!

Μετά την ανακοίνωση του Dune: Prophecy τον περασμένο Μάιο, η HBO παρουσίασε το επίσημο trailer και πιθανότατα θα είναι μια από τις καλύτερες σειρές της υπηρεσίας Max όταν κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Τοποθετημένο «10.000 χρόνια πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Paul Atreides, το Dune: Prophecy ακολουθεί δύο αδελφές Harkonnen καθώς πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της Ανθρωπότητας και ιδρύουν τη μυθική αίρεση που θα γίνει γνωστή ως Bene Gesserit». Η νέα σειρά φαίνεται ότι θα είναι το Game of Thrones στο Διάστημα, με πολιτικές δολοπλοκίες και συνωμοσίες για την εξουσία.

Το νέο trailer προϊδεάζει για συγκρούσεις στο Imperium και βάζει τις βάσεις για τη δημιουργία της αδελφότητας Bene Gesserit, καθώς δύο αδελφές Harkonnen κάνουν κινήσεις ανάμεσα στους μεγάλους Οίκους. Μας δίνει επίσης μια γεύση από μερικές από τις εκπληκτικές τοποθεσίες της σειράς, ανοίγοντας το σύμπαν του Dune πέρα από τον Arrakis. Η Valya Harkonnen που υποδύεται η Emily Watson αφήνει υπονοούμενα για τον πόλεμο που έρχεται, καθώς προειδοποιεί: «Όσο μεγαλύτερη επιρροή αποκτά η αδελφότητά μας, τόσο περισσότερους εχθρούς δημιουργούμε».

Loading