Δύο σχετικά νέα games προσφέρει ως δώρο το κατάστημα Epic Games Store

Ήρθε και πάλι η ώρα των giveaway στο κατάστημα Epic Games Store και αυτή τη φορά οι προσθήκες είναι λίγο ασυνήθιστες, καθώς πρόκειται για δύο αρκετά νέες κυκλοφορίες: το Rugrats: Adventures in Gameland και Super Crazy Rhythm Castle. Όπως πάντα, έχετε 7 ημέρες στη διάθεση σας (μέχρι την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου) για να προσθέσετε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σας, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της εικονικής αγοράς με μηδενικό αντίτιμο για το κάθε ένα ξεχωριστά.

Το Rugrats: Adventures in Gameland είναι μια ολοκαίνουργια περιπέτεια που διαδραματίζεται στην κλασική animation σειρά Rugrats. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες και η Epic το προσφέρει σε όλους τους PC gamers ως δώρο. Στο παιχνίδι ο Tommy, ο Chuckie, ο Phil και ο Lil μεταμορφώνουν το σπίτι του Tommy σε ένα βιντεοπαιχνίδι χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, με διάφορα επίπεδα side-scrolling για να περάσουν. Το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και σε co-op, ενώ υπάρχουν επίσης διαθέσιμες λειτουργίες γραφικών 8-bit και HD art. Η εταιρεία ανάπτυξης The MIX Games περιγράφει την εμπειρία ως εξής:

Τα αγαπημένα μωρά όλων επιστρέφουν στη δράση! Όταν ο Tommy, ο Chuckie, ο Phil και η Lil βλέπουν μια διαφήμιση για το νέο βιντεοπαιχνίδι Reptar, προσποιούνται ότι βρίσκονται σε ένα δικό τους βιντεοπαιχνίδι. Με τη δύναμη της φαντασίας, τα μωρά μεταμορφώνουν το σπίτι του Tommy σε έναν κόσμο βιντεοπαιχνιδιών γεμάτο δράση, ενθουσιασμό και περιπέτεια.

Το Super Crazy Rhythm Castle είναι ένα παιχνίδι rhythm adventure που μπορεί να παιχτεί και σε co-op, βάζοντας τους gamers να ολοκληρώνουν εργασίες και μίνι-παιχνίδια, ενώ παράλληλα πρέπει να ακολουθούν πάντα το ρυθμό. Η δημιουργός Second Impact Games περιγράφει το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2023 ως εξής:

Θα γίνετε ένα με τη μουσική και την τρέλα. Ως απίθανοι ήρωες, προσεγγίστε το Rhythm Castle! Στο εσωτερικό του περιμένει ο αλλοπρόσαλλος βασιλιάς Φερδινάνδος, έτοιμος να υπερασπιστεί το στέμμα του και να σας χαλάσει τη μέρα. Ξεπεράστε τις διεστραμμένες προκλήσεις του και νικήστε τον στο δικό του παιχνίδι.

Rugrats: Adventures in Gameland - [Epic Games Store Link]

Super Crazy Rhythm Castle - [Epic Games Store Link]

Loading