Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club, η θρυλική σειρά επιστρέφει μετά από 35 χρόνια!

Η Nintendo είναι, σχετικά μιλώντας, μια εταιρεία με οικογενειακό προσανατολισμό. Τα παιχνίδια της απευθύνονται σε παιδιά, στους γονείς τους και σε όλους τους ενδιάμεσους με φωτεινά χρώματα, ευχάριστες ιστορίες και εξαιρετικά προσιτό σχεδιασμό παιχνιδιών. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, όπως σε αυτό το ανατριχιαστικό teaser 15 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube την περασμένη εβδομάδα. Ένας άντρας με καμπαρντίνα που φοράει μια χάρτινη σακούλα με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο πάνω της κοιτάζει την κάμερα, ενώ στο βάθος παίζει ένα παραμορφωμένο μουσικό κουτί. Το μόνο πρόσθετο πλαίσιο που πήραμε ήταν το hashtag #WhoIsEmio, αφήνοντας τους fans να προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς υπονοεί αυτό.

Σήμερα, αυτό το μυστήριο λύθηκε. Ο Emio, γνωστός και ως «The Smiling Man», είναι ο πρωταγωνιστής ενός νέου παιχνιδιού στη σειρά Famicom Detective Club, η οποία έχει να κυκλοφορήσει νέο τίτλο εδώ και 35 χρόνια. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε σήμερα μαζί με ένα video με τον παραγωγό της σειράς Yoshio Sakamoto, ο οποίος έγραψε τα δύο πρώτα παιχνίδια και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τίτλους όπως τα Super Metroid και Metroid: Zero Mission. Σύμφωνα με τον ίδιο, αποφάσισαν να κάνουν αυτή τη νέα προσθήκη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των remakes του Famicom Detective Club το 2021.

«Στο Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club, ένας φοιτητής έχει βρεθεί νεκρός με ανατριχιαστικό τρόπο, με το κεφάλι του καλυμμένο με μια χάρτινη σακούλα με ένα απόκοσμο χαμογελαστό πρόσωπο ζωγραφισμένο πάνω της. Αυτή η ανησυχητική όψη έχει εκπληκτική ομοιότητα με ένα επαναλαμβανόμενο στοιχείο σε μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων πριν από 18 χρόνια, καθώς και με τον Emio (The Smiling Man), έναν δολοφόνο που αποτελεί αστικό μύθο και λέγεται ότι χαρίζει στα θύματά του “ένα χαμόγελο που θα κρατήσει για πάντα”». Οι gamers θα αναλάβουν το ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και θα ξεκινήσουν να λύσουν την υπόθεση και να σταματήσουν οριστικά τον δολοφόνο.

Το Emio - The Smiling Man: Famicom Detective Club θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch τον επόμενο μήνα, στις 29 Αυγούστου.

Loading